Lajme

 • Ora Post: Jul-21-2018

  Njohuri themelore e blloqeve të terminalit dhe përzgjedhjen e treguesve kryesorë Detyra e sistemit instalime elektrike është për të bërë lidhjet mekanike dhe elektrike të përçuesve. Ky funksion mund të zbatohet në mënyrë efektive duke përdorur një kornizë crimping në afat të ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: Jul-21-2018

  Në përgjithësi, instalime elektrike instrument në terren është nëpërmjet kuti kryqëzim matjes. Ai është i përshtatshëm për të zbuluar pikën faj gjatë procesit të mirëmbajtjes. Ajo është në sensor në terren ose në anën e instrumentit ekranit. Ajo gjithashtu mund të bëjë më shumë l ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: Jul-21-2018

  Karakteristikat e kuti i papërshkueshëm nga uji kryqëzim: ● lagështi-provë, i papërshkueshëm nga uji, klasë mbrojtje IP68 ● vogla dhe të lehta në peshë ● korrozioni rezistente Jeta e shërbimit ● Izolim të mirë ● gjata ● Instalim të lehtë IP68 parim i papërshkueshëm nga uji: Mbulesa e sipërme e ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: Jul-21-2018

  Në dekorimin e shtëpisë, kuti kryqëzim është një pajisje elektrike, për shkak të instalime elektrike për dekorimin është përmes tub teli, dhe kuti kryqëzim (të tilla si linjë të gjatë, apo këndin e tub teli) është përdorur si një tub tel ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: Jul-21-2018

  Linjat elektrike në ndërtesë janë të fshehur në përgjithësi. Ka një kuti për të kaloni në kaloni, e cila është kuti kaloni. Funksioni i kutisë kaloni është për të instaluar kaloni (fikse), dhe e dyta është kaloni instalime elektrike. Pastaj swit ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: Jul-21-2018

  Në shumë pajisje, ajo është shpesh e nevojshme për të lidhur blloqe terminali, dhe pas lidhjes, transmetimi mund të përdoret. Sidomos në fushën elektrike, blloku terminali është veçanërisht e rëndësishme, dhe mund të realizojë connecti distancave të gjata ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: Jul-21-2018

  Blloqe terminali mund të ndahet në bllok terminali WUK, bllok seri Evropian terminal, plug-in seri terminal bllok, bllok terminali transformator, ndërtimin e terminali instalime elektrike, gardh tip bllok terminal seri, pranverë e tipit bllok terminal seri, hekurudhor ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: Jul-21-2018

  Të sigurohet që bulonave vidë e çdo terminali janë në gjendje të mirë, dhe të zëvendësojë vida me shtrëngoj. Terminali me pjatë crimping duhet të sigurojë që pjatë presion dhe hunda tela (i quajtur edhe veshi tela bakri) janë të sheshtë para se të ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: Jul-21-2018

  Vlerësimi aktual i komponentëve në Evropë përcaktohet duke monitoruar temperaturën e dirigjent metalike me rritjen aktuale. Kur temperatura e pin metalike është 45 ° C më e lartë se temperatura e ambientit, personeli matëse Wil ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: Jul-21-2018

  Kutia e kompanisë sonë kryqëzim ishte zgjedhur me sukses nga metro pas shumë konfirmime në vend nga ana e metrosë, kuti kryqëzim i kompanisë sonë është përzgjedhur si kuti të veçantë kryqëzim për metro. Haiyan terminal Box Co, Ltd .... Lexo më shumë »

 • Ora Post: Jul-21-2018

  Shpikja e terminalit ka qenë rreth e rrotull për një shekull. Në 100 vitet e fundit, industria ka qenë e argumentuar se Phoenix ka zhvilluar vazhdimisht produkte të reja që përshtaten me funksione të ndryshme në fusha të ndryshme, duke e bërë instalime elektrike të electr ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: Jul-21-2018

  Izolim Piercing përforcon produktit në fuqi Perdorimi: Insulation birë pirg është një lloj i lidhjes pushtet jo-duke montim me rezistencë të vogël, lidhje të besueshme, forca konstante fiksim, instalimi i përshtatshëm, shkathtësi, insta reusable ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: Jul-21-2018

  Në varësi të llojit të vlerës nominale dhe izolimin e përdorur në pajisje të zgjedhur, produkti duhet të veprojnë në një më të ulët aktuale sesa vlerësuarat për të siguruar funksionimin e besueshme mbi varg dëshiruar temperaturës. Ndonjëherë materiale të përshtatshme për pac kompakt ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: Jul-21-2018

  Kuti bashkimi e materialeve të ndryshme nuk janë të përshtatshme për përzierjen. Për shembull, rasti metalike është e bazuar, Fireproof, dhe ngurtësinë është më e mirë. PVC dhe materiale të tjera kanë pronat më të mirë izolim. Në përdorim, ajo nuk është e përshtatshme për të shkatërruar ... Lexo më shumë »

 • Ora Post: Jul-21-2018

  Bllok nëpër-mur terminal mund të jetë i instaluar krah për krah në një panel me një trashësi prej 1mm në 10mm. Ajo mund të kompensojë automatikisht dhe rregulloni distancën e trashësisë panelit, formojnë marrëveshje terminale e ndonjë numër të poleve, dhe mund të ... Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat!