• haiyan
  • trust
  • provide

Sapa Kita

Profil perusahaan

Cina. Haiyan Terminal blocks Co., Ltd minangka perusahaan manufaktur blok ing Terminal China, wis liwat lingkungan industri sing rumit. Iki minangka produsen profesional sing nggabungake riset lan pengembangan, ngasilake lan adol blok terminal saiki, sing didegake ing taun 1991. Merek blok terminal Haiyan misuwur ing omah lan ing luar negeri.

Riset independen lan pangembangan seri kothak pengukuran energi listrik, terminal terminal seri kothak meter, seri terminal saiki sing gedhe, set lengkap seri kontrol listrik sing didedikake seri terminal, seri terminal multi guna, seri T ……

Waca liyane>

Apa sing Disedhiyakake

Khusus kanggo produksi macem-macem blok terminal

  • Blok Terminal Saiki Saiki
  • Blok terminal cabang
  • Kothak Persimpangan
  • Konektor tindikan
Two inlet,multi-outlet connection terminal block for metering box
Two inlet,multi-outlet connection terminal block for metering box

FJ6-JHT series single-pole One inlet,multi-outlet heavy current connection terminal block
FJ6-JHT series single-pole One inlet,multi-outlet heavy current connection terminal block

Color transparent Error prevention One inlet three outlet
Color transparent Error prevention One inlet three outlet

Special connection terminal block for three-phase meter box
Special connection terminal block for three-phase meter box

double-end single pole connection terminal block for metering box
double-end single pole connection terminal block for metering box

Neutral line terminal block
Neutral line terminal block

003
003

02
02

01
01

02
02

03
03

abs water proof junction boxgray
abs water proof junction boxgray

03
03

02
02

01
01

Cara Kerja

Penyedia solusi babagan rantai pasokan baja global

Napa Pilih Kita?

Kualitas apik, rega pabrik, pangiriman cepet.

Advantage in production

Kauntungan ing produksi

Kabeh desain miturut persyaratan lokakarya produksi standar nasional, proses produksi sesuai karo standar internasional, investasi akeh dhuwit kanggo tuku mesin produksi sing tepat lan peralatan uji coba, nyuda kesalahan operator;
Advantage service

Layanan bathi

Manajemen layanan pelanggan kabeh-babak, liwat macem-macem saluran kanggo komunikasi karo pelanggan, miturut kabutuhan pelanggan supaya pelanggan milih produk lan solusi sing cocog, profesional kanggo ngatasi masalah teknis.
Superior product

Produk unggulan

Spesifikasi produk perusahaan wis kebak, ana luwih saka 200 seri, kalebu 1800 jinis produk spesifikasi sing beda, produksi skala, njamin biaya paling murah, kanggo ngasilake produk berkualitas tinggi. Sadurunge produksi, kita nganakake produksi uji coba lan nindakake serangkaian eksperimen sing ngrusak ing laboratorium.

Klien sing Diregani

001
029
030
Ngobrol Online WhatsApp!