Saha Kami

Profil Perusahaan

Cina. Haiyan Terminal blocks Co, Ltd salaku Terminal blok perusahaan manufaktur di China, parantos ngalangkungan lingkungan industri anu rumit. Ieu mangrupikeun produsén profésional anu ngahijikeun panalungtikan sareng ngamekarkeun, ngahasilkeun sareng ngajual blok terminal ayeuna anu ageung, anu diadegkeun dina taun 1991. Haiyan terminal blok blok lokasina di bumi sareng luar negeri.

Maca Sateuacanna>

Naon Kami Pasokan

Husus dina produksi rupa-rupa blok terminal

  • Lambang Terminal Luhur
  • Cabang terminal blok
  • Junction Box
  • Nyambung Konektor

Kumaha Urang Gawé

Panyadia solusi dina ranté pasokan baja global

Naha Pilih Us?

Kualitas alus, harga pabrik, pangiriman gancang.

Kauntungan dina produksi

Kauntungan dina produksi

Sadaya desain numutkeun sarat dina bengkel produksi standar nasional, prosés produksi saluyu sareng standar internasional, investasi pisan artos kanggo mésér mesin produksi anu tepat sareng alat uji, ngirangan kasalahan operator;
Kauntungan jasa

Kauntungan jasa

Manajemén palayanan sadayana-buleud, ngalangkungan sababaraha saluran pikeun komunikasi sareng nasabah, dumasar kana kabutuhan palanggan pikeun nasabah pikeun milih produk sareng solusi anu luyu, profésional pikeun ngajawab masalah téknis.
Produk punjul

Produk punjul

Spésifikasi produk perusahaan pinuh, aya langkung ti 200 séri, kalebet 1800 jinis spésifikasi produk anu béda, produksi skala, mastikeun biaya panghandapna, supados ngahasilkeun produk anu bermutu tinggi.Memang urang angkat kana produksi, urang ngalaksanakeun produksi percobaan sareng ngalakukeun sérial panginten anu cilaka di laboratorium.

Klién Kauntungan kami

001
029
030
WhatsApp Online Chat!