p262-p263 FJ6N1-100 nétral jalur switch sambungan terminal blok (Cocog sirkuit sirkuit kénca sareng katuhu)

p262-p263 FJ6N1-100 nétral jalur switch sambungan terminal blok (Cocog sirkuit sirkuit kénca sareng katuhu)

Jinis Produk

Produk Tag

Anggo

FJ6G1-100 / 10-35series switch block terminal, dianggo sareng sagala rupa sirkuit sirkuit, pemisahan sirkuit arus sanés, switch hawa, sareng sajabana, dirancang pikeun perenah parangkat lengkep alat-alat penyebaran listrik-listrik sareng gabungan kotak listrik, sareng insulasi tegangan nepi ka 690V sareng dipeunteun voltase 380V, terminal inletna dihubungkeun langsung sareng saklar, tanpa konduktor sanés atanapi tambang transisi transparaner tambaga / gabungan. Éta mangrupikeun produk anu paling gampang, terpercaya sareng tegas pikeun sambungan tina rupa-rupa pemutus sirkuit, pemisahan sirkuit sésa sareng terminal stop kontak multi-circuit ogé.

Khusus kanggo kombinasi rupa miniatur sirkuit sirkuit, sesén sirkuit sirkuit arus sareng switch hawa

 112123

 

 

1 2 3

Produk Patali

WhatsApp Online Chat!