p262-p263 FJ6N1-100 blloku terminali i lidhjes së ndërlidhjes së linjës neutrale (Ndarësi i qarkut të ndeshjes kombinim majtas dhe djathtas)

p262-p263 FJ6N1-100 blloku terminali i lidhjes së ndërlidhjes së linjës neutrale (Ndarësi i qarkut të ndeshjes kombinim majtas dhe djathtas)

Detaje të produkteve

Etiketat e produkteve

përdorim

Blloku terminal i ndërprerës FJ6G1-100 / 10-35series, i përdorur me ndërprerës të ndryshëm të ndërprerësve, ndërprerësve të rrymës së mbetur, çelsave të ajrit, etj., Është i dizajnuar për vendosjen e instalimit të plotë të pajisjeve të shpërndarjes së kontrollit elektrik dhe kutisë elektrike të kombinuar të terminalit, me izolim tension deri në 690V dhe tension i vlerësuaruar 380V, terminali i tij i hyrjes është i lidhur direkt me ndërprerësin, pa përcjellës të tjerë ose nyje kalimtare prej bakri / alumini. Shtë produkti më i përshtatshëm, i besueshëm dhe i fortë për lidhjen e ndërprerësve të ndryshëm, ndërprerësve të mbetjeve, si dhe lidhjes me shumë qark të terminalit të daljes.

Speciale për kombinimin e ndërprerësve të ndryshëm të qarkut, ndërprerësve të rrymës së mbetur dhe çelsave të ajrit

 112123

 

 

2 3

Produkte të lidhura

WhatsApp Chat Online!