Mainline tela ndarës linjë trungu pirg (anti-elektrike-vjedhje)

Mainline tela ndarës linjë trungu pirg (anti-elektrike-vjedhje)

Detail Product

Produkt Tags

i përgjithshëm

FJ6-1 pirg tela seri (anti-elektrike-vjedhje) është përdorur për lidhjen e elektrike hyrjes fuqia tela dhe degë përçuesve në një-familjare projekti një-metër. Është e panevojshme të shkurtuar kabllo kryesore. Çdo pozita e kabllit mund të bëhet degën. Ajo ka avantazhe të tilla si instalimi i përshtatshëm, rezistencë të vogël kontaktit, rritjes së temperaturës së ulët, vjedhje anti-elektrike mbulesë mbrojtëse të përsosur-izolimin. Kjo është në përputhje me standardin IEC, standarde GB. Ajo punëson përforcuar materiale flaka-rezistencës, të sigurt dhe të besueshëm. Ka specifikim të ndryshme (6-185mm2) dhe 1-4 qarqeve degës furnizuara për të kënaqur llojet e kërkesave.
p138p138-2P139P140P141

1 2 3

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat!