HYJ izolim ylli lidhës (1KV)

HYJ izolim ylli lidhës (1KV)

Detail Product

Produkt Tags

i përgjithshëm

FJ6 / HYJ lidhës izolimin seri ylli është përdorur kryesisht për tela bronkial e tensionit aplikueshëm është 10kV, 1kV dhe pak më shumë se 1kV.

Ajo ka funksion dhe karakteristikat e mëposhtme:

■ instalim të thjeshtë. Shtresa e izoluar e plumbit nuk ka nevojë të zhveshur. Vendos Mainline dhe linjë e degës në lidhës të saktë dhe të vidhos

     arrë moment off me një çelës kuti.

■ rezistenca e vogël e kontaktit dhe temperaturë të ulët në rritje. Posaçërisht-bërë rrufe në qiell moment garanton presion të vazhdueshëm ylli

     të cilat mundësojnë lidhës për të marrë një kontakt të mirë elektrike pa ndonjë dëm të tepruar dirigjent, dhe të garantojë normale

    Jeta Performanca e circuitry.

■ stunture përcaktua dhe surability lartë. I brendshëm miraton strukturën e tërë nënshkrimin dhe është e mbushur me izolues kryerjen e ngrohjes

     yndyrat, i cili përmirëson forcën izolues dhe sigurinë.  

■ gamë të gjerë aplikimi. Ajo është e aplikueshme të degës lidhjen e bakrit dhe dirigjent alumini, hetero-dia dirigjent metrikë,

     dhe poligon i përbashkët i përçuesit isodiametric. Ajo është gjithashtu i aplikueshëm për tranzicion lidhjen e degës e bakrit dhe aluminit izoluar

     të çojë.   

Vërejtje

1. dirigjent përdorur për lidhës izolimin mprehtë duhet të jenë në përputhje me standardet ndërkombëtare.

2. Operatori instalimit duhet të jenë të njohur me teknikë të instalimit.

3. Ju lutemi të vënë në doreza izoluese dhe përdorimin izoluese kuti çelës gjatë punës hot-line.

4. lidhës izolimin ylli është një lloj produkti të një-kohë. Ju lutem, mos e përdorni atë përsëri pas çmontimin për shkak të modelit të dhëmbëve

     Shpërfytyrimi.

二, Aplikimi

1.Installing dhe fiksimin kabllo kryesore në mënyrë tradicionale.

2. Heqje izolant jashtme të kabllit kryesor për kuotën 0.6

    në pjesën që kanë nevojë për një pjesë (Don, t shkatërrojë insulaton

    Shtresa për fazën).

3.Choosing kabllo degë (jo më shumë se 3 milion)

    distanca e të cilit është e njëjtë si metër elektrik

    kuti, dhe zhvesh izolant në dy terminale.

4.Installing ndarës vertikalisht me radhë (në

sepatator distance është më shumë se 10cm).

三, Kryesisht aplikimit:

Të veçantë për sistemin fener (bosht vertikal e ndaluar)

■ Për lidhjen dritat e ndërtimit, fener, ndërtimin e lartë bosht vertikal

■ Për lidh kabllot e ndërtimit të lartë bosht vertikal, tela jashtë lart, kanalit kabllor, kabllo të energjisë fabrikës.

000111procesi rritjeP355P356pjesë për produktet e

1 2 3

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat!