HYC10 parandalimin e zjarrit izolim Piercing Mbulim Gjuhësh (10kV)

HYC10 parandalimin e zjarrit izolim Piercing Mbulim Gjuhësh (10kV)

Detail Product

Produkt Tags

i përgjithshëm

■ përdorura për lidhjen dege e kabllit izoluar për sistemin e shpërndarjes së arkitektonik, lidhja e sipërm të izoluar kabllo LV,

    Lidhja degë e LV izoluar kabllo shërbimit-hyrje, sistemit të shpërndarjes të rrugë pa, etj

■ live-linjë të punës ose punë pushtetit të prerë është e lejueshme

■ Të gjitha pjesët janë me pronat retardant flaka (960 ℃ nëpër tela të nxehtë dhe provë vertikale djegur).

■ trupin kryesor të lidhës është bërë nga forca të lartë material izolues se ndryshimi anti mekanike ose variacion klimatike.

■ vidë që është e pajisur me arrë fiksim çift rrotullues është trajtuar anticorrosion, arrë çift rrotullues mundëson instalimin të jetë shumë

    thjeshtë, të sigurt dhe të shpejtë, presioni i saj i vazhdueshëm puncturing garanton efektin më të mirë elektrike për lidhjen kabllor.

■ Lidhës është paraqitur me pronën e papërshkueshëm nga uji, ajo është në gjendje të përballojë tensionit të 1KV në ujë pa fenomen avari.

■ i papërshkueshëm nga uji në fund nënshkrimin kapak të linjës degës pengon ujin nga hyrja në degës lidhur dirigjent. Ajo mund të degëzuar

    në anën e majtë apo të djathtë në bazë të kërkesës ..

P368

1 2 3

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat!