seri FJ6-JHT vetme-pol One gji, multi-prizë të rënda aktuale bllok terminali lidhje

seri FJ6-JHT vetme-pol One gji, multi-prizë të rënda aktuale bllok terminali lidhje

Detail Product

Produkt Tags

 karakteristika Struktura

Featured me vëllim të vogël, e madhe kapacitetin mbajtes aktuale, tension të lartë qëndrojnë, strukturë të arsyeshme, pamja e bukur, etj, ky produkt ka

shumë prona superiore të tilla si retardant flaka, t'i qëndrojnë temperatura të larta, nuk ka thithjen e ujit, parandalimin lagështi, izolimin përsosur, ndikim

rezistenca, kundër plakjes, etj ..  

        pjatë e saj të mbuluar është bërë nga materiali transparent, mbledhur dhe disassembled të përshtatshme, kështu, ai arrin qëllimin e transparencës dhe vizualizimi

si dhe shfrytëzimin e të besueshëm të energjisë.

Aplikimi

Ky produkt mbështet matje të ndryshme metër pozicionin, pasi në rritje, ajo jo vetëm shmang problemin e dobët aktuale, të pasigurt, shqetësim ose

aksidente të tjera të mundshme të shkaktuara nga tela shërbimit-hyrje të hyrë në shiritin e zhveshur bakri drejtpërdrejt, por edhe shkurton poshtë koston e kutisë matëse. Ajo mund të jetë

ndarë në vetme poli (1P), të vetme faza (2P), tre faza tre-teli (3F), tre faza katër-teli (4P) sipas numrit pol; ajo mund të ndahet

në një-prizë, dy-prizë, tre-prizë, katër-dalje ... njëzet e katër-prizë dhe kështu me radhë në bazë të gjendjes teli prizë.    

Indekset kryesore teknike  

tension 1. Izolimi: 660V 50Hz (60Hz)

2. Shërbimi-hyrje dirigjent aktuale (A / seksion mm2): 100/25, 150/50, 250/120,

                                                                                               300/150 dhe 400/240

3. Meter-hyrje dirigjent aktuale (A / seksion mm2): 60-125 / 10-25 (në ikje tela në çdo

    qark)

4. frekuencë Fuqia përballojë tensionit: 3,000V / 1min

5. punës temp .: -40 ℃ ~ + 160 ℃

6.Terminal-to-terminal rezistencës / izoluese:> 40MΩ

Indekset kryesore teknike 
tension Insulation: 660V 50Hz (60HZ)
Service-hyrje dirigjent aktuale (A / seksion mm2)  100/25, 150/50, 250/120, 300/150 dhe 400/240
Meter-hyrje dirigjent aktuale (A / sectionmm2 60-125 / 10-25 (largim tela te secilit qark)
frekuencë të energjisë të përballojë tensionit: 3,000V / 1min
temp të punës .:  -40 ℃ ~ + 160 ℃
Terminal-to-terminal rezistencës / izolimin: > 40MΩ

1213

0,10

1 2 3

Related Products

WhatsApp Online Chat!