Color transparent parandalimi Error Një gji tre prizë

Color transparent parandalimi Error Një gji tre prizë

Detail Product

Produkt Tags

1, i përgjithshëm

FJ6 / HY FJ6 / NZ2080 seri multifunksionale bllokon e energjisë për matjen e kombinuara terminal janë produktet e fundit të zhvilluara në bazë të ish FJ6 / DFY1,

2 dhe FJ6 1, 2 si dhe FJ6 / HY lloj matjen e energjisë të kombinuar blloqe terminali. Produkti ofron kushte të favorshme për lidhje standarde dhe provë të sigurt

i departamentit të energjisë elektrike.

        Si një brez të ri të blloqeve terminalit në mesin e energjisë standarde matëse kuti terminali bllok zhvilluar kohët e fundit nga kompania jonë, ky produkt është edhe

i përshtatshëm për qark e mesme të vlerësuarat tension deri në 660V dhe vlerësuarat aktuale deri në 20A, kryerjen e sigurt rregulluese dhe në terren testin e metër vat-orë, elektrike

metër, transmetim pajisje të mbrojtjes, etj nën on-load kushte, për të siguruar sigurinë e njeriut gjatë operacionit dhe siguron

garanci për përmirësimin e efikasitetit të punës në terren.

2,  karakteristika strukturor

1, Produkt miraton lartë-molekulare material polycarbonate dhe është bërë nga procesi i derdhur injeksion, për këtë arsye, ajo ka përparësi të tilla si retardant flaka,

rezistencë të lartë temperaturë, nuk ka thithjen e ujit, rezistenca lagështi, izolimin e favorshme, rezistenca e ndikimit, jo e lehtë për të goditur, rezistencën dhe kështu me radhë plakjes. Eshte

paraqitur me strukturë të arsyeshme, ngjyra të gjalla dhe pamjen e bukur. Përveç kësaj, tension dhe aktuale e çdo faze ka damkën e ngjyrës rend faza, kështu që është e

e lehtë për lidhje të kombinuar dhe shmang gabimet e matjes që është shkaktuar nga sekuencë e gabuar faza. Ajo është e fiksuar me nënshkrimin vidë që është e dobishme për parandalimin e

të energjisë elektrike duke u vjedhur.

        2, Sepse pjatë të mbuluar është bërë nga materiali transparent, ajo jo vetëm që mund të marrë lehtësi për shikimin e gjendjes funksionimin e bllokut terminalit brenda, por edhe mund të

lehtësuar instalimin dhe sigurohuni besueshmërinë e lidhjes. Dhe, disa bedplates dhe rrethime janë bërë edhe nga materiali transparent, ajo është shumë e lehtë për të

instalimi, përveç kësaj, pjesët përçueshëm në bllokun e terminalit mund të shikohet, në mënyrë që të arritur qëllimin e mirëmbajtjes përshtatshëm dhe shfrytëzimin e sigurt të energjisë.

        3, Disa vrima e testimit janë të pajisura në qarqe, të cilat mund të lehtësojnë futjen e stilolaps provë dhe për të marrë komoditet të madh për ekzaminimin e sigurisë dhe provë.

3, Aplikimi

Kjo është e aplikueshme për kuti matjes, vat-orë kuti metër, dhomë fjetjeje e vogël plotë, transformator nënstacion, etj, të instaluar direkt në trefazor tre-wire dhe tre-

Faza e katër tela qark sekondar të tensionit nominal 220-660V dhe 5-20A aktuale.

4, indekseve kryesore teknike  

tension 1. Izolimi: 660V 50Hz (60Hz) 2. Vlerësuar tanishëm: 5 ~ 20A frekuencë 3. Fuqia përballojë tensionit: 3,000V / 1min 4. Ambient temp .: -40 ℃ ~ + 60 ℃    

5. rezistenca izolimin:> 30MΩ

parametër kryesor teknik

1, tension Vlerësuar: FJ6 / PJ1: 3 x 380 / 220V

                          FJ6 / PJ2: 3 x 380V;

2, Rryma nominale: 5A (20A);

3, frekuenca Fuqia t'i qëndrojnë tensionit: 3000V / min;

4, rezistenca izolimin:> 30MΩ;

5, temperature e ambientit: - 40 ℃ ~ + 120 ℃

P11

1 2 3

Related Products

WhatsApp Online Chat!