3 din-hekurudhor kombinim type Mainline trungu vija ndarës

3 din-hekurudhor kombinim type Mainline trungu vija ndarës

Detail Product

Produkt Tags

一, i përgjithshëm

FJ6 / HYT bllok terminal seri është një komponent i rëndësishëm në pajisjet e tensionit të ulët elektrik Ajo është aplikuar kryesisht për bronkial

linja trungu, është blloku më i avancuar terminali në Kinë për momentin.

Metoda aktuale për tela degë nga trungu kabllor është për të prerë linjën trungu, dhe rekrutues dy skajet e linjës trungu dhe të kërkuara

degë, dhe paketimin e tyre, ose të lidh vijën degë në linjë trungu. Dy prej tyre kanë probleme dhe pasiguri, por edhe dëmton të gjithë

forca mekanike e linjës trungu, dhe rezulton në rezistencë të madhe të kontaktit të degës, besueshmërisë dobët, ngrohje të lehtë dhe aksidenti.

Në krahasim me metodat tradicionale bronkial, ky bllok terminal tregon fleksibël, të sigurt dhe të besueshëm funksion në bronkial trungu

linjë. Ajo kursen kohën e në rritje dhe për të zvogëluar çmimin e ndërtimit të projektit, dhe merr komoditet në çmontimit.

二, Parametrat teknike

Stabiliteti termik : 5.2KA , 1S

Max forca mekanike: 20 : 20N * M

Rritja emperature : 350A , 10.5k

Max normal temperatura operacion : 140

Flaka retardant rating : FVO

Indeksi krahasuese ndjekja CT1 : ≥ 175

三,   Feature

 siguri  

Duke qenë e panevojshme për të prerë linjën trungu, bllok terminali krejtësisht shmang probleme dhe pasiguria që ndodhin në ndërtimin origjinale,

dhe garanton forcën mekanike të linjës trungu, sidomos forcën vertikale e linjës trungu në bosht vertikal, në mënyrë që të përmirësohet

besueshmëria në bronkial vijën trungu.

komoditet

metoda të thjeshta operacion, asnjë kufizojë në hapësirë, dhe asnjë kufizim në bronkial në çdo seksion teli i linjës trunk, çmontimit fleksibël,

Përdorimi përsëritura, operacioni që ka nevojë vetëm për një mjet të përbashkët dore.

seriozitet

Këmbë izolant ka karakteristika të dukshëm si ecurinë e avancuar elektrike, durim termike dhe anticorrosion, dridhje të fortë

rezistenca dhe rezistenca e ndikimit. Organi kryesor është projektuar në strukturën mekanike speciale profilizuar e bakrit, Sipërfaqja është nikeli

kromuar. Ajo garanton përçueshmëri më të mirë të energjisë elektrike dhe të performancës të tjera.

lakueshmëri

Me specifikim të plotë, bllok terminali nga 25mm2 në 240mm2 mund të ndahet në degë multi nga 2.5mm2 për 70mm2.

varg të zbatueshme

Me gamë të gjerë të aplikueshëm, ky bllok terminal është më i përshtatshëm për qarqeve

e punëtorive industriale, kati elektrike metër kuti të zonave të banuara, furnizimit me energji elektrike

qarqeve të bosht vertikal elektrike të ndërtesave komerciale, tabaka kabllo, kuti të shpërndarjes,

linjat ajrore, mekanike kabineti pajisjet e kontrollit dhe qark e mesme e 10KV

kabinetit të tensionit të lartë busbars vogla.

p115p118p119p120aplikacion

1 2 3

Related Products

WhatsApp Online Chat!