Lajmet e industrisë

 • Koha e postimit: 17-02-2022

  Kur montoni një qark, nuk është vetëm procesi i montimit të telave dhe saldimit që duhet t'i kushtohet vëmendje, por blloku i terminalit është gjithashtu një komponent thelbësor.Pra, cili është funksioni kryesor i bllokut të terminalit?Çfarë duhet të dini për të?Cilat janë avantazhet dhe disavantazhet...Lexo më shumë»

 • Features of waterproof junction box
  Koha e postimit: 28-11-2019

  Karakteristikat e kutisë bashkuese të papërshkueshme nga uji 1. Një kuti lidhëse e papërshkueshme nga uji për një llambë, e përbërë nga një kuti në fund dhe një kapak, kutia e poshtme është e pajisur me një bazë terminali në një pjesë të mesme të saj dhe një bazë të kokës së fiksimit të kabllove të shpërndarë në të dy anët e terminalit bazë.Karakterizohet në atë që t...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 21-07-2018

  Në përgjithësi, instalimet elektrike të instrumentit në terren janë përmes kutisë së kryqëzimit matës.Është i përshtatshëm për të zbuluar pikën e defektit gjatë procesit të mirëmbajtjes.Është në sensorin e fushës ose në anën e instrumentit të ekranit.Ai gjithashtu mund të bëjë që më shumë linja në faqe të duken të rregullta, sipas rregullores...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 21-07-2018

  Karakteristikat e kutisë bashkuese të papërshkueshme nga uji: ● Klasa e mbrojtjes rezistente ndaj lagështirës, ​​i papërshkueshëm nga uji, IP68 ● Përmasa e vogël dhe pesha e lehtë ● Rezistente ndaj korrozionit ● Izolim i mirë ● Jetë e gjatë shërbimi ● Instalim i lehtë IP68 Parimi i papërshkueshëm nga uji: Mbulesa e sipërme e kutisë së kryqëzimit është e vidhos dhe e lehtë për të instaluar.Unë...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 21-07-2018

  Në dekorimin e shtëpisë, kutia e lidhjes është një nga aksesorët elektrikë, sepse instalimet elektrike për dekorimin janë përmes tubit të telit, dhe kutia e lidhjes (si linja e gjatë ose cepi i tubit të telit) përdoret si një Tubi i telit është i lidhur me kutinë e lidhjes, dhe telat në ...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 21-07-2018

  Linjat elektrike në ndërtesë janë përgjithësisht të fshehura.Ekziston një kuti për çelësin në çelës, që është kutia e ndërprerësit.Funksioni i kutisë së çelësit është instalimi i çelësit (i fiksuar), dhe i dyti është instalimi i telave të çelësit.Atëherë kutia e ndërprerës quhet edhe kutia e kryqëzimit, kutia.une...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 21-07-2018

  Në shumë pajisje, shpesh është e nevojshme të lidhni blloqet e terminalit, dhe pas lidhjes, transmetimi mund të përdoret.Sidomos në fushën elektrike, blloku i terminalit është veçanërisht i rëndësishëm dhe mund të realizojë lidhje në distanca të gjata, si rrjeti, televizori.Telefonat, gjatë-...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 21-07-2018

  Blloqet e terminalit mund të ndahen në bllok terminalesh WUK, seri bllok terminalesh evropiane, seri bllok terminali prizë, bllok terminali transformator, terminal instalime elektrike në ndërtesë, seri bllok terminali të tipit rrethoj, seri bllok terminalesh të tipit pranveror, seri bllok terminalesh të tipit hekurudhor, përmes murit Terminal ...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 21-07-2018

  Sigurohuni që bulonat e vidhave të çdo terminali të jenë në gjendje të mirë dhe zëvendësoni vidhat me shtrëngimin.Terminali me pllakën shtrënguese duhet të sigurojë që pllaka e presionit dhe hunda e telit (i quajtur edhe veshi i telit të bakrit) të jenë të sheshta përpara instalimeve elektrike, sipërfaqja e pllakës së presionit dhe ...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 21-07-2018

  Vlerësimi aktual i komponentëve në Evropë përcaktohet duke monitoruar temperaturën e përcjellësit metalik ndërsa rritet rryma.Kur temperatura e kunjit metalik është 45 °C më e lartë se temperatura e ambientit, personeli matës do të përdorë rrymën në këtë moment si rrymë të vlerësuar...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 21-07-2018

  Kutia e kryqëzimit e kompanisë sonë u përzgjodh me sukses nga metroja Pas shumë konfirmimeve në vend nga metroja, kutia e kryqëzimit të kompanisë sonë u zgjodh si kutia e veçantë e kryqëzimit për metro.Haiyan terminal Box Co., Ltd. është një ndërmarrje elektrike e teknologjisë së lartë e specializuar në el...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 21-07-2018

  Shpikja e terminalit ka qenë rreth një shekulli.Në 100 vitet e fundit, industria ka argumentuar se Phoenix ka zhvilluar vazhdimisht produkte të reja që përshtaten me funksione të ndryshme në fusha të ndryshme, duke i bërë instalimet elektrike të pajisjeve elektrike dhe kabineteve të kontrollit më të përshtatshëm...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 21-07-2018

  Kapëse shpuese izolimi Produkti i aplikueshëm: Kapëse shpuese izoluese është një lloj montimi i lidhjes me fuqi jo mbajtëse me rezistencë të vogël, lidhje të besueshme, forcë shtrënguese konstante, instalim të përshtatshëm, shkathtësi, instalim të ripërdorshëm dhe performancë të kostos.Shpesh përdoret në...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 21-07-2018

  Në varësi të llojit të vlerës nominale dhe izolimit të përdorur në pajisjen e zgjedhur, produkti duhet të funksionojë me një rrymë më të ulët se ajo nominale për të siguruar funksionim të besueshëm në intervalin e dëshiruar të temperaturës.Ndonjëherë materialet e përshtatshme për pajisje të paketuara kompakte mund të mos jenë në gjendje të plotësojnë termin ...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 21-07-2018

  Kutitë e bashkimit të materialeve të ndryshme nuk janë të përshtatshme për përzierje.Për shembull, kutia metalike është e tokëzuar, e papërshkueshme nga zjarri dhe ngurtësia është më e mirë.PVC dhe materiale të tjera kanë veti më të mira izoluese.Në përdorim, nuk është i përshtatshëm për të shkatërruar strukturën e kasetës.Dëmtimi i stru...Lexo më shumë»

 • Koha e postimit: 21-07-2018

  Blloku i terminalit përmes murit mund të instalohet krah për krah në një panel me trashësi 1 mm deri në 10 mm.Mund të kompensojë dhe rregullojë automatikisht distancën e trashësisë së panelit, të formojë rregullimin e terminalit të çdo numri polesh dhe mund të përdorë ndarësin për të rritur hendekun e ajrit dhe zvarritjen...Lexo më shumë»

WhatsApp Online Chat!