Vaega o pusa so'oga e le susu

Vaega o pusa so'oga e le susu
1. O se pusa so'oga e le susu mo se lamepa, e aofia ai se pusa pito i lalo ma se tapuni, o le pusa pito i lalo o loʻo tuʻuina atu i ai se faʻavae faʻamau i lona ogatotonu ma se faʻavae ulu faʻamau e tufatufaina i itu uma e lua o le faʻavae faʻamau.O loʻo faʻaalia i le pusa pito i lalo e lapotopoto, ma o se puipui siʻosiʻomaga e faʻalautele atu i luga mai le pito o le pusa pito i lalo, o le pito i fafo o le puipui o loʻo siomia ai ua tuʻuina atu i filo fafo, ma o le pusa pusa o se paʻu gaogao ma se pito tatala.O le filo i totonu o le tino o loʻo tuʻuina atu i ai se filo i totonu o loʻo viliina i le filo i fafo, ma o le pusa pusa e faʻapipiʻi i luga o le pusa pito i lalo e ala i le filo totonu ma le filo fafo.

Waterproof junction box
O le pusa faʻapipiʻi susu mo se lamepa e tusa ai ma le tagi 1, lea o le maualuga o le puipui o le itu o le ufiufi e sili atu nai lo le maualuga o le puipui o loʻo siomia ai.
3. O le pusa so'oga e le susu mo lamepa e tusa ai ma le tagi 1 po'o le 2, o lo'o fa'aalia i totonu o le pito i lalo o le puipui fa'ata'amilomilo o le pusa pito i lalo o lo'o fa'amauina le pito pito i lalo o le ufiufi o le pusa i luga o le pa'u susu. .
O le eseesega lea i le va o moli faʻapipiʻi pusa e le susu ma le pusa faʻapipiʻi lautele.Mo nisi fa'amatalaga e uiga i pusa so'oga e le susu, fa'amolemole asiasi i le Haiyan Terminal Block Co., Ltd. upega tafa'ilagi: c3180.quanqiusou.cn.Faʻafeiloaʻi e asiasi i la matou fale gaosimea.


Taimi meli: Nov-28-2019
WhatsApp Online Chat!