p262-p263 FJ6N1-100 терминален блок за приклучување на неутрална линија (прекинувач на прекинувачот во левата и десната комбинација)

p262-p263 FJ6N1-100 терминален блок за приклучување на неутрална линија (прекинувач на прекинувачот во левата и десната комбинација)

Дета Product за производот

Ознаки на производи

Користете

Терминален блок FJ6G1-100 / 10-35series, кој се користи со разни прекинувачи на прекинувачи, прекинувачи на струја, струјни прекинувачи, воздушни прекинувачи, итн., Е дизајниран за поставување на целосна инсталација на опрема за дистрибуција на електрична контрола и електрична кутија за терминална комбинација, со изолација напон до 690V и номинален напон 380V, неговиот влезен терминал е директно поврзан со прекинувачот, без други проводници или бакар / алуминиумска шипка за преоден спој. Тој е најзгоден, сигурен и цврст производ за поврзување на разни прекинувачи на прекинувачи, прекинувачи на преостанатото коло, како и излезна терминална повеќе-кола врска.

Специјални за комбинација на разни минијатурни прекинувачи, струјни прекинувачи на струја и струјни прекинувачи

 112123

 

 

2 3

Поврзани производи

WhatsApp Интернет разговор!