Mainline багажникот линија делител жица за прицврстување (анти-кражба на електрична енергија)

Mainline багажникот линија делител жица за прицврстување (анти-кражба на електрична енергија)

детали за производот

Тагови производ

Генералниот

FJ6-1 серија жица за прицврстување (анти-кражба на електрична енергија) се користи за поврзување на електрични влезот моќ жица и филијала диригенти во едно домаќинство проектот еден метар. Тоа е непотребно да се намали на главниот кабел. Било која позиција на кабел може да се направи на филијалата. Таа има предности како лесен за инсталација, мали контакт отпор, ниска температура пораст, совршена изолација анти-кражба на електрична енергија го заштитниот капак. Тоа е во согласност со стандардот IEC, МК стандард. Во неа работат засилен пламен отпор материјал, безбеден и сигурен. Постојат различни спецификација (6-185mm2) и 1-4 гранка кола обезбедени за да ги задоволи видови на барања.
p138p138-2P139P140P141

1 2 3

  • Поврзани производи

    WhatsApp Онлајн Chat!