FJ6-JTS2EB Еднофазен приклучен приклучок DIN шински приклучок, максимална влезна жица: 120.150 mm квадратни

FJ6-JTS2EB Еднофазен приклучен приклучок DIN шински приклучок, максимална влезна жица: 120.150 mm квадратни

Дета Product за производот

Ознаки на производи

Општо

Терминалниот блок на серија FJ6S (детален тип) е специјално дизајниран за стандардно ожичување во разни електрични контролни уреди за дистрибуција, комплетни комплети, кутии со повеќе кола и мембрани со комбиниран тип терминална единица. Неговиот номинален напон на изолација е 690V, номинален работен напон 380V, максимална номинална струја на работа 630A. Влезот на влезот може да се поврзе со проводници од 6мм 2~ 185мм 2 во пресек на пресек, крајниот излез 2,5мм 2~ 185мм 2 во пресечен дел според бројот на колото и режимот на жици. Производот поседува предности на нова структура, сигурна жица, удобно работење.

Карактеристики

Терминалниот блок на серија FJ6S е составен од електричен проводник, изолатор на клупи и заштитна обвивка. Интегрираното тело усвојува режим на склопување на градежен блок систем, со сложена конструкција, елегантен изглед и сигурна структура. Влезот на влезот може да се поврзе со проводникот директно (едноставна инсталација) или излез преку OT-терминалот (линијата за влечење) и да се поврзе на начин на поврзување со плочи. Ние прифаќаме завртка поставена со висока јачина како завртка за притискање на линијата, и користиме специјално сферично дно, кое гарантира доволно притисок на линијата за печатот без да го оштети, и осигуруваме дека има сигурен допир.

Инсталација и работа

Оваа серија на производи обезбедува два вида o 1213режим за инсталација: 1. Фиксен тип, дупка за дупчење на долната плоча и инсталирајте директно. Завртката за мерење е M5; 2. Монтирање на железнички тип, инсталирајте ја шината TH-35. Предлагаме да користите мулти-јадрена линија како влезна жица, при вметнување на проводникот во слепа дупка, проверете дали проводникот треба да биде целосно вметнат за да може да го заштрафете завртката, во спротивно, може да направите погрешна врска. Кога пресечната област на влезната жица е прилично мала, но делот за изолација на жицата може да се исцеди во дупката за приклучување, на премисата на сигурен допир на проводникот, на изолациониот дел му е дозволено да влезе во дупката за приклучување. Кога сакате да го отворите заштитниот капак за ракување или одржување, само прицврстете го делот од заштитниот капак со рака за да го тргнете капакот или вметнете го во делот за заклучување со возачот на завртките и завртете го лесно за да го извадите капакот.

Известување за нарачката

Кога ставате нарачка, ве молиме јасно наведете го моделот (или редот бр.) И количината. Терминалниот блок на сериите FJ6S може да се прилагоди со различна големина на нестандардни влезни и излезни жици.

 

1 2 3

Поврзани производи

WhatsApp Интернет разговор!