DIN-железнички прекинувач тип врска терминал блок

DIN-железнички прекинувач тип врска терминал блок

детали за производот

Тагови производ

употреба

FJ6G.N.FJ6 / 47.FJ6 / 158 серија префрлат терминал блок, се користат со различни прекинувачи, резидуална прекинувачи, воздухот прекинувачи, итн, е дизајниран за изгледот на целосна инсталација на електрични контрола на дистрибуција на опрема и терминал комбинација електрични кутија, со изолација напон до 690V и 380V напон, неговите довод на терминал е директно поврзан со прекинувач, без други проводници или бакар / алуминиум собирнички преодниот заеднички. Тоа е најстариот удобен, сигурен и цврст производ за поврзување на разни прекинувачи, остаток прекинувачи, како и излезот терминал врска мулти-коло.

1212121212

1 2 3

Поврзани производи

WhatsApp Онлајн Chat!