(400А) дин-железнички тип Еднофазен голема струја мулти-канален излезен мерен кутија специјална спојна кутија

(400А) дин-железнички тип Еднофазен голема струја мулти-канален излезен мерен кутија специјална спојна кутија

Дета Product за производот

Ознаки на производи

 Карактеристики на структурата

Се одликува со мал волумен, голем струен носивост, висок напон, напорен структура, убав изглед, итн., Овој производ има многу супериорни својства, како што е ретарданс на пламен, издржливо висока температура, без апсорпција на вода, спречување на влажноста, совршена изолација, отпорност на удар , анти стареење, итн.  

Неговата насловна плоча е изработена од транспарентен материјал, склопувано и расклопувано удобно, така што ја постигнува целта на транспарентност и визуелизација, како и сигурна употреба на електрична енергија.

Апликација

Овој производ поддржува мерење на различна метарска позиција, по монтирањето, не само што го избегнува проблемот со слаба струја, небезбедна, непријатности или други потенцијални несреќи предизвикани од жица за сервисирање што влегуваат во голи бакарен бар директно, туку и ги намалуваат трошоците за мерна кутија. Може да се подели на еднополен (1P), еднофазен (2P), трифазен три-жичен (3P), трифазен четири-жичен (4P) според бројот на пол; може да се подели на едноизвод, дво-излез, три-излез, четири-излез ... осумнаесет-излез и така натаму според состојбата на излезната жица.    

Главни технички индекси  

1. Напон на изолација: 660V 50HZ (60HZ)

2. Струја-влезна струја на спроводникот: 250A 、 300A 、 400A

3. Струја-влезна струја на проводникот (A / дел mm2): 60A / 16mm 2(жица за излез на секоја

    коло)  

  1. Работна стапка: -40 ~ + 160

Инсталација и работа

Оваа серија на производи обезбеди два начина на инсталација:

Еден: Фиксен тип, дупчат дупка во основната плоча и инсталирајте директно, завртката за монтирање е M5.

Два: Railелезнички тип, инсталиран на водилка TH-35 (врвна шипка за капа).

Главен технички параметар
 изолациски напон: 660V 、 50HZ / 60HZ
Струја-влезен струен проводник: 250A 、 300A 、 400A
Струјна струја на проводникот на влезот (А / дел mm2) 60А / 16мм2
 Фреквенција на моќност издржува напон: 3.000V / 1мин
Работна температура: -40 ~ + 160
Отпорност на терминал до терминал / изолација: M 40MΩ

122123

1 2 3

Поврзани производи

WhatsApp Интернет разговор!