(300А) дин железнички тип трифазен приклучен блок со три жица

(300А) дин железнички тип трифазен приклучен блок со три жица

Дета Product за производот

Ознаки на производи

Општо

Терминалот за водечки-железнички приклучоци во серијалот FJ6D ги има карактеристиките на сериите од типот ограда и сериите од типот на водич-железница. Со случајна комбинација на броеви на пол, таа е поврзана со завртки и фиксирана со локаторот, а потоа се составува на водечка железница. Оваа серија на терминали е широко користена во индустриите како што се снабдување со електрична енергија, индустриска контрола и конверзија на фреквенција, итн., Со доста голема струја, сигурна врска, убав изглед и така натаму. Опремено е со додатоци, вклучувајќи и заштитна транспарентна обвивка, идентификациска лента, буфла, локатор, итн., Освен тоа, може да се реализира едно влезна мулти-излезна и мулти-влезна функција за повеќе приклучоци

да ги исполни барањата на клиентите. Оваа серија на терминали е поделена на два вида, едниот усвојува инсталација на водилка и железница, а другиот ја користи само инсталационата инсталација.

Технички параметри

Празнина

36.00 часот

Тело за изолација

Компјутер, UL94, V-0

Опсег на стегање

100мм 2(Макс)

Навојна завртка

позлата од челик и никел   

Завртка вртежен момент

60 lbf · во

Проводна плоча

Месинг, позлата за никел

Оценети параметри

600V, 200A

Применливо темпо.

-40 ℃ ~ + 120

Импулсен напон

6000V

Ефективен пол бр.

1 ~ 16

122123

1 2 3

Поврзани производи

WhatsApp Интернет разговор!