2din комбинација на железнички тип со двоен влез, повеќестепен еднофазен приклучен блок за мерна кутија

2din комбинација на железнички тип со двоен влез, повеќестепен еднофазен приклучен блок за мерна кутија

Дета Product за производот

Ознаки на производи

  Општо

Комбинираниот блок на терминал FJ6D1 серија е погоден за колото на AC 50Hz или 60Hz, номинален напон 660V и номинална струја 125A Меѓу терминалните блокови, комбинираната структура е повеќе визуелна, удобна, цврста и сигурна.Мулти-спојни врски може да се формираат помеѓу две соседни слотови според барањата на клиентот.

 121421

1 2 3

Поврзани производи

WhatsApp Интернет разговор!