Местото за аплицирање на терминалот за бакарни терени на автобусот

Местото за аплицирање на терминалот за бакарни терени на автобусот

Заземјен терминал за бакар-бакар

Терминал за бакарна бакарна основа за заземјување е терминален блок за заземјување бакар, кој е поврзан и прицврстен со бакарни навртки и завртки од истиот материјал.
Металниот бакар се користи како заземјен бакар, затоа што бакарот е умерено скап во металот што се користи како спроводник и е побавен во воздухот и водата отколку железо и калај. Отпорот на заземјување е мал. Ironелезото се оксидира побрзо во воздухот и водата, а неговата отпорност на заземјување е голема. Тоа е сливот на заземјување на железото, така што поврзаната опрема е на еквивалентност.

Кина Haiyan разводна кутија копродукции, Ltd е лоцирана во Yueqing, Wenzhou, главниот град на Кина на електрични уреди. Близу е на 104 магистрален пат, а сообраќајот е многу удобен. Компанијата има напредна опрема за производство и комплетна опрема за тестирање, е производство, истражување и развој, трговија како една од високо-технолошките претпријатија. Компанијата е специјализирана за производство на куќиште за мерење на електрична енергија, приклучен приклучок за електричен метар, терминал со голем тековен терминал, повеќенаменски терминал, прекинувач терминал, Т терминал, изолиран спојник на линијата за пункција, низок напон систем за автобуси, изолациски прекинувач за видот на осигурувачи, квадратни осигурувачи прекинувач, нов енергетски конектор и разни опрема за жици.

Компанијата има современ менаџерски тим и персонал за научно истражување и има повеќе од 500 вработени, од кои повеќе од 60 имаат средни и напредни технички титули. Компанијата има повеќе од 100 серии на производи, а има повеќе од 1800 различни спецификации. Сите производи се произведуваат во строга согласност со IEC стандардите и националните и индустриските стандарди. Производите имаат положено CCC сертификација, CQC сертификација и CE сертификација, а многу од нив имаат освоено национални патенти. Компанијата има положено сертифицирање на системот за управување со квалитет ISO9001: 2008 и го доби правото на државата самостојно да управува со права на увоз и извоз.

Врз основа на принципот „луѓе ориентирани“, потпирајќи се на нова технологија и нови производи, компанијата се придржува кон производи со одличен квалитет и напредни перформанси за да ги исполни променливите побарувања на пазарот. Производите ги препорачува бирото за електрична енергија во индустријата. Сега тие се добро продадени низ целата земја и се извезуваат во Европа, Америка, Југоисточна Азија, Блискиот исток и други меѓународни пазари.

Во согласност со начелото на „безбедно и стабилно, пионерско и претприемништво“, компанијата секогаш инсистира на тоа дека пазарот е почетна точка на компанијата, клиентот е столб на претпријатието, а задоволството на клиентите е стандард на услугата на компанијата. Бидете чекор со времињата и иновирајте постојано, така што компанијата секогаш стои во првите редови на времињата и го презема водечкото место во индустријата.

Со цел да им се заблагодариме на клиентите за нивната долгогодишна поддршка и соработка и да отвориме ново деловно поле, ние топло ги поздравуваме новите и старите клиенти дома и во странство и луѓето од сите сфери на животот да ги посетуваат и водат, да преговараат за бизнис и се развиваме заедно.

Добредојдовте на сите да ја посетат нашата компанија или нарачки преку Интернет, повеќе информации за спојката, ве молиме посетете ја нашата веб-страница на компанијата: www.niceterminal.com.


Време на објавување: септември-16-2019 година
WhatsApp Интернет разговор!