случај на клиентите

Изложба на Турција

Добредојдовте Драги пријатели да ја посетите нашиот штанд!

01

01

01

Индискиот клиенти

Ноември 2017 година индиската клиенти посета на нашата компанија за да разговараат за терминал проект.

01

01

01

Мојата компанија во Кенија Клиентите

Март 2017 година корисниците на Кенија во посета на нашата компанија за да разговараат за приклучна кутија проектот

01

Нашата компанија Јужна Африка Клиентите

клиенти август 2017 година во Јужна Африка во посета на нашата компанија за да разговараат за проектот разводна кутија.

01

Управниот директор оди во Европа

Во септември 2017 година, нашата извршниот директор посети францускиот клиенти

01


WhatsApp Онлајн Chat!