култура

Корпоративна култура:

Претпријатие дух: искрен, пријателски, вредни, претприемнички.

Бизнис филозофија: да се создаде вредност и да придонесе за општеството.

политика за управување со: заемна корист, понудената соработка.

управување со филозофија: наука, рационалност, стандардизација, иновации.

сервис концепт: прв клиент, интегритет-базирани, задоволството на клиентите е нашата вечна потрага.

Хуманистички дух: ориентирани кон луѓето, вработените и претпријатијата растат заедно.


WhatsApp Онлајн Chat!