p262-p263 FJ6N1-100 Neutral line ngalih sambungan terminal block (Cocokake Circuit mbobol kiwa lan kombinasi tengen)

p262-p263 FJ6N1-100 Neutral line ngalih sambungan terminal block (Cocokake Circuit mbobol kiwa lan kombinasi tengen)

Detail produk

Tags Product

Gunakake

FJ6G1-100 / 10-35series ngalih pemblokiran terminal, digunakake karo macem-macem mangsa sirkuit, ampas mangsa sirkuit saiki, ngalih online, etc., wis dirancang kanggo tata letak instalasi lengkap listrik kontrol peralatan nyebarke lan terminal kothak electrical kombinasi, karo jampel voltase munggah kanggo 690V lan dirating voltase 380V, terminal welingan sawijining langsung karo switch, tanpa konduktor utawa tembaga / aluminium busbar peserta transisi. Iku prodhuk paling trep, dipercaya lan tenan kanggo sambungan saka macem-macem mangsa sirkuit, mangsa sirkuit ampas uga sambungan multi-circuit terminal stopkontak.

Khusus kanggo kombinasi warna mangsa sirkuit miniatur, ampas mangsa sirkuit saiki lan ngalih online

 112123

 

 

1 2 3

Related Produk

Tampilan Online Chat!