jinis din-alur sambungan ngalih pemblokiran terminal

jinis din-alur sambungan ngalih pemblokiran terminal

Detail produk

Tags Product

Gunakake

FJ6G.N.FJ6 / 47.FJ6 / 158 seri ngalih pemblokiran terminal, digunakake karo macem-macem mangsa sirkuit, ampas mangsa sirkuit saiki, ngalih online, etc., wis dirancang kanggo tata letak instalasi lengkap listrik kontrol nyebarke peralatan lan kombinasi terminal kothak electrical, karo voltase jampel nganti 690V lan dirating voltase 380V, terminal welingan sawijining langsung karo switch, tanpa konduktor utawa tembaga / aluminium busbar peserta transisi. Iku prodhuk paling trep, dipercaya lan tenan kanggo sambungan saka macem-macem mangsa sirkuit, mangsa sirkuit ampas uga sambungan multi-circuit terminal stopkontak.

1212121212

1 2 3

Related Produk

Tampilan Online Chat!