blok terminal sambungan ngalih-din jenis

blok terminal sambungan ngalih-din jenis

Detail Produk

Tag Product

Gunakake

FJ6G.N.FJ6 / 47.FJ6 / 158 blok terminal blok blok sing digunakake, kanthi macem-macem pemutus sirkuit, pemutus sirkuit saiki, pamindhahan udara, lan liya-liyane, dirancang kanggo tata letak lengkap instalasi peralatan penyebaran kendali listrik lan kombinasi terminal kothak listrik, kanthi voltase insulasi nganti 690V lan voltase voltase 380V, terminal mlebu mlebu langsung karo saklar, tanpa konduktor liyane utawa sendi transisi busbar / aluminium. Iki minangka produk sing paling trep, dipercaya lan tegas kanggo sambungan macem-macem pemutus sirkuit, pemutus sirkuit sisa uga sambungan multi-sirkuit terminal outlet.

1212121212

1 2 3

Produk sing gegandhengan

Tampilan Whatsapp Online Chat!