Budaya

budaya Corporate:

roh Enterprise: jujur, grapyak, sregep, enterprising.

filsafat Bisnis: nggawe Nilai lan kontribusi kanggo masyarakat.

privasi Management: Teknologi entuk manfaat, menang-menang kerjasama.

filsafat Management: ilmu, rationality, standarisasi, inovasi.

Service konsep: customer pisanan, basis integritas, kepuasan pelanggan nguber langgeng.

roh Kamanungsan: wong tujuan, karyawan lan Enterprises tuwuh bebarengan.


Tampilan Online Chat!