Dua inlet, multi-outlet block terminal sambungan pikeun kotak Pangukuran

Dua inlet, multi-outlet block terminal sambungan pikeun kotak Pangukuran

jéntré produk

Tags produk

一, Jendral

Marengan kanaékan pamaké listrik sarta manajemén instalasi terpusat sahiji alat Pangukuran, parusahaan kumbuh single-fase multi-

circuit block terminal kaluaran pikeun minuhan kabutuhan pasar kantos-ngarobah. Éta generasi anyar produk multifunctional dibuka dina pasaran ku

parusahaan.

        Produk geus lulus tés dilaksanakeun ku Departemén kakuatan relevan, nu luyu jeung baku GB14048 jeung kaamanan nasional

sarat dina ngamangpaatkeun énergi listrik, anu produk anu ngapopulérkeun sarta dipaké ku beuki loba unit manajemén listrik.

 

二, fitur Struktural

Diulas ku volume leutik, kapasitas mawa ayeuna badag, loba rumahtangga make, tegangan withstanding tinggi, struktur kompak, merenah

instalasi, penampilan nice, jeung sajabana, produk ieu boga loba pasipatan punjul kayaning retardant seuneu, teu nyerep cai, pencegahan wetness, sampurna

insulasi, anti sepuh, jsb ..  

        Owning kana plat panutup transparan, eta boga visualisasi sampurna; kawat kaluar ieu enclosed tipe, jadi eta pisan aman tur dipercaya.

 

三, Aplikasi

Produk ieu ngarojong Pangukuran tina multi-meter-posisi, éta mah ngan saukur avoids nu cacad kawat jasa-lawang asup kana bar tambaga bulistir langsung,

overhaul pikaresepeun, tapi ogé ngaheéat rohangan ningkatna, potongan handap biaya kotak Pangukuran. Ieu bisa dibagi jadi dua-inlet opat-outlet, genep outlet,

dalapan outlet, sapuluh-outlet ... opat puluh-outlet, jsb

 

四, parameter teknis Utama

tegangan 1. insulasi: 660V 50HZ (60HZ)

2. Service-lawang konduktor ayeuna (A / bagian mm2): 100/25, 150/50, 200/90,

    250/120, 300/150 jeung 400/240

3. Méter-lawang konduktor ayeuna (A / bagian mm2): 20 ~ 40/6 ~ 10

4. frékuénsi Daya tahan tegangan: 3,000V / 1min

5. ngagawekeun temp .: -40 ℃ ~ + 120 ℃

6. Terminal-to-terminal lalawanan / insulasi:> 30MΩ

parameter teknis Utama
 tegangan insulasi: 660V, 50HZ / 60HZ
jasa-lawang konduktor ayeuna (A / bagian mm²) 100 / 25.150 / 50.200 / 90.250 / 120.300 / 150.400 / 240
méteran-lawang konduktor ayeuna (A / bagian mm²) 20 ~ 40/6 ~ 10
kakuatan ferquency kalawan tegangan ngadeg: 3000V / mnt
lalawanan insulasi: > 30MΩ
hawa ambient: -40 ℃ ~ + 120 ℃

wiring conto017018

Produk patali

WhatsApp Online Chat!