Mainline garis batang divider kawat clamp (anti listrik-maling)

Mainline garis batang divider kawat clamp (anti listrik-maling)

jéntré produk

Tags produk

umum

FJ6-1 runtuyan kawat clamp (anti listrik-maling) dipaké pikeun ngahubungkeun listrik kakuatan inlet kawat sarta cabang konduktor dina hiji-somah proyék hiji-méteran. Ieu perlu ka ditegor sambungan kabel utama. Sagala posisi sambungan kabel bisa dijieun cabang. Cai mibanda kaunggulan kayaning instalasi merenah, résistansi kontak leutik, naékna suhu low, sampurna-insulasi maling anti listrik panutup pelindung. Nagara ieu aya di conformity kalawan standar IEC, GB baku. Ieu employs bertulang bahan seuneu-lalawanan, aman tur dipercaya. Aya rupa-rupa spésifikasi (6-185mm2) jeung 1-4 sirkuit cabang disadiakeun pikeun nyugemakeun rupa tungtutan.
p138p138-2P139P140P141

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!