HYJ insulasi piercing panyambungna (1KV)

HYJ insulasi piercing panyambungna (1KV)

jéntré produk

Tags produk

umum

FJ6 / HYJ konektor insulasi runtuyan piercing utamana dipaké pikeun kawat branching The tegangan lumaku téh 10kV, 1kV na kirang langkung ti 1kV.

Ieu boga fungsi sarta fitur di handap:

■ instalasi Basajan. Lapisan insulated tina kalungguhan peryogi teu dilucuti. Nunda mainline jeung garis cabang kana konektor neuleu na screw

     nu nut moment kaluar sareng kotak spanner.

■ lalawanan kontak Leutik tur hawa tiis rising. Momen baud husus-dijieun jaminan tekanan piercing konstan

     nu ngaktipkeun konektor pikeun meunangkeun kontak listrik alus tanpa karuksakan konduktor kaleuleuwihan, sarta ngajamin normal

    hirup kinerja circuitry.

■ disegel stunture na surability tinggi. The internal adopts struktur sealing sakabeh tur ngeusi insulating ngalakonan panas

     gajih, anu ngaronjatkeun kakuatan insulating sarta kaamanan.  

■ Wide rentang aplikasi. Ieu lumaku pikeun cabang sambungan tina tambaga jeung alumunium konduktor, hetero-dia métrik konduktor,

     sarta butt gabungan tina konduktor isodiametric. Éta ogé lumaku pikeun transisi sambungan cabang tambaga jeung alumunium insulated

     mingpin.   

Katerangan

1. konduktor dipaké pikeun konektor insulasi piercing kudu akur jeung standar internasional.

2. operator instalasi kudu jadi akrab jeung téhnik instalasi.

3. Mangga ditunda insulating sarung sarta pamakéan insulating kotak spanner salila gawé panas-garis.

4. konektor insulasi piercing mangrupakeun jenis produk hiji-waktu. Mangga ulah make deui sanggeus mesék kusabab pola dental

     Gunung Kamulyaan.

二, Aplikasi

1.Installing jeung ngaropéa sambungan kabel utama dina cara tradisional.

2. Stripping insulator luar sambungan kabel utama pikeun 0.6m

    di bagian nu kudu bagian (sunda, t ngancurkeun insulaton

    Lapisan pikeun fase).

3.Choosing sambungan kabel cabang (teu leuwih ti 3m)

    anu jarakna sarua méteran listrik

    kotak, sarta jajan insulator dina dua terminal.

4.Installing SEPARATOR nu vertikal ku robah warna ka warna (nu

Jarak sepatator téh leuwih ti 10cm).

三, Utamana aplikasi:

Husus pikeun sistem lampu jalan (aci nangtung dilarang)

■ Pikeun ngahubungkeun lampu gedong, lampu jalan, gedong luhur aci nangtung

■ Pikeun ngahubungkeun kabel wangunan luhur aci nangtung, kawat ker overhead, lombang kabel, sambungan kabel kakuatan pabrik.

000111prosés ningkatnaP355P356bagian pikeun produk

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!