HYC10 pencegahan seuneu insulasi piercing panyambungna (10kv)

HYC10 pencegahan seuneu insulasi piercing panyambungna (10kv)

jéntré produk

Tags produk

umum

■ Dipaké pikeun sambungan cabang sambungan kabel insulated pikeun sistem distribusi arsitéktur, sambungan tina LV overhead insulated kabel,

    sambungan cabang LV insulated sambungan kabel jasa-lawang, sistem distribusi streetlight, jsb

■ Live-garis karya atawa gawe kakuatan-motong anu allowable

■ Sadaya patempatan anu mibanda sipat seuneu retardant (960 ℃ ngaliwatan kawat panas sarta uji ngaduruk nangtung).

■ awakna utama ngeunaan konektor dijieunna tina kakuatan tinggi insulating bahan nu robah anti mékanis atawa variasi cuaca.

■ The screw anu dilengkepan nut fastening torsi ieu anticorrosion dirawat, di nut torsi nyandak instalasi janten teuing

    basajan, aman tur gancang, tekanan puncturing konstan na jaminan pangaruh listrik pangalusna pikeun sambungan kabel.

■ konektor ieu diulas ku milik waterproof, éta bisa tahan tegangan 1KV di cai tanpa fenomena ngarecahna.

■ The waterproof cap sealing tungtung garis cabang nyegah cai ti ngasupkeun kana konduktor cabang disambungkeun. Ieu bisa cabang

    dina sisi kenca atawa katuhu nurutkeun paménta éta ..

P368

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!