FJ6-JHT runtuyan single-kutub Hiji inlet, multi-outlet beurat block terminal sambungan ayeuna

FJ6-JHT runtuyan single-kutub Hiji inlet, multi-outlet beurat block terminal sambungan ayeuna

jéntré produk

Tags produk

 fitur struktur

Diulas ku volume leutik, kapasitas mawa ayeuna badag, tegangan withstanding tinggi, struktur nu lumrah, penampilan nice, jeung sajabana, produk ieu boga

loba pasipatan punjul kayaning retardant seuneu, withstanding suhu luhur, teu nyerep cai, pencegahan wetness, insulasi sampurna, dampak

lalawanan, anti sepuh, jsb ..  

        Na pelat panutup dijieunna tina bahan transparan, dirakit na disassembled merenah, jadi, éta attains tujuan transparence jeung visualisasi

kitu ogé utilization kakuatan dipercaya.

Aplikasi

Produk ieu ngarojong Pangukuran rupa méteran-posisi, sanggeus ningkatna, éta mah ngan saukur avoids masalah ayeuna lemah, unsafe, kasulitan atawa

kacilakaan poténsi séjén disababkeun ku kawat jasa-lawang asup kana bar tambaga bulistir langsung, tapi ogé potongan handap biaya kotak Pangukuran. Bisa jadi

kabagi jadi single-kutub (1P), single-fase (2p), tilu-fase tilu-kawat (3P), tilu-fase opat-kawat (4P) nurutkeun jumlah kutub; eta bisa dibagi

kana hiji-outlet, dua-outlet, tilu-outlet, opat-outlet ... dua puluh opat-outlet jeung saterusna nurutkeun kana kaayaan outlet kawat.    

indexes teknis Utama  

tegangan 1. insulasi: 660V 50HZ (60HZ)

2. Service-lawang konduktor ayeuna (A / bagian mm2): 100/25, 150/50, 250/120,

                                                                                               300/150 jeung 400/240

3. Méter-lawang konduktor ayeuna (A / bagian mm2): 60-125 / 10-25 (kawat kaluar dina unggal

    circuit)

4. frékuénsi Daya tahan tegangan: 3,000V / 1min

5. ngagawekeun temp .: -40 ℃ ~ + 160 ℃

6.Terminal-to-terminal lalawanan / insulasi:> 40MΩ

indexes teknis Utama 
tegangan insulasi: 660V 50HZ (60HZ)
Service-lawang konduktor ayeuna (A / bagian mm2)  100/25, 150/50, 250/120, 300/150 sarta 400/240
Méteran-lawang konduktor ayeuna (A / sectionmm2 60-125 / 10-25 (kawat kaluar dina unggal circuit)
frékuénsi kakuatan tahan tegangan: 3,000V / 1min
temp Gawe .:  -40 ℃ ~ + 160 ℃
Terminal-to-terminal lalawanan / insulasi: > 40MΩ

1213

0.10

Produk patali

WhatsApp Online Chat!