Warna transparan pencegahan Kasalahan Hiji inlet tilu outlet

Warna transparan pencegahan Kasalahan Hiji inlet tilu outlet

jéntré produk

Tags produk

1, umum

FJ6 / HY FJ6 / NZ2080 runtuyan multifunctional énergi-ngukur digabungkeun blok terminal anu produk panganyarna dimekarkeun dina dasar urut FJ6 / DFY1,

2 tur FJ6 1, 2 ogé jenis énergi FJ6 / HY Ngukur digabungkeun blok terminal. produk nyadiakeun kondisi nguntungkeun pikeun sambungan baku sarta uji aman

departemen kakuatan listrik.

        Salaku generasi anyar blok terminal diantara énergi standar ukur terminal block buleud nembe dikembangkeun ku parusahaan urang, produk ieu ogé mangrupa

cocog pikeun circuit sekundér tina dipeunteun tegangan nepi ka 660V tur dipeunteun ayeuna nepi ka 20A, ngajalankeun tes adjustment sarta médan aman tina watt-jam méteran, listrik

méteran, relaying alat panyalindungan, jsb dina kaayaan dina beban, sangkan yakin kasalametan manusa salila operasi sarta nyadiakeun

jaminan ngaronjatkeun efisiensi gawé sawah.

2,  fitur Struktural

1, produk The adopts bahan polycarbonate tinggi-molekular jeung dijieun ku proses molding suntik, kituna, éta boga kaunggulan kayaning retardant seuneu,

lalawanan tinggi hawa, teu nyerep cai, résistansi Uap, insulasi nguntungkeun, résistansi dampak, teu gampang pikeun rengat, résistansi jeung saterusna sepuh. Ieu

diulas ku struktur lumrah, warna vivid sarta penampilan nice. Sajaba ti éta, tegangan jeung arus unggal fase boga tanda tina sekuen fase warna, jadi éta

gampang pikeun sambungan digabungkeun jeung avoids kasalahan ukur anu disababkeun ku runtuyan fase salah. Hal ieu dibenerkeun ku sealing screw anu mantuan pikeun ngahulag

listrik nu keur dipaling.

        2, Kusabab piring panutup dijieunna tina bahan transparan, eta mah ngan saukur bisa nyandak genah pikeun nempo kaayaan operasi block terminal jero, tapi ogé bisa

mempermudah instalasi tur pastikeun reliabiliti sambungan. Na, sababaraha bedplates na enclosures aya ogé anu dijieun tina bahan transparan, éta pisan gampang pikeun

Masang, sagigireun, sésa conductive di block terminal bisa jadi diawaskeun, ku kituna pikeun ngahontal tujuan pangropéa merenah tur utilization kakuatan aman.

        3, Sababaraha liang test anu dilengkepan di sirkuit, anu bisa mempermudah panempatan pananya test na nyokot genah gede pikeun ujian kaamanan sarta uji.

3, Aplikasi

Ieu lumaku pikeun kotak Pangukuran, kotak méteran watt-jam, cubicle lengkep, trafo gardu induk, jeung sajabana, langsung dipasang dina tilu-fase tilu-kawat na three-

fase opat-kawat circuit sekundér tina dipeunteun tegangan 220-660V na 5-20A ayeuna.

4, indexes teknis Utama  

tegangan 1. insulasi: 660V 50HZ (60HZ) 2. Dipeunteun ayeuna: 5 ~ 20A frékuénsi 3. Daya tahan tegangan: 3,000V / 1min 4. ambient temp .: -40 ℃ ~ + 60 ℃    

5. lalawanan insulasi:> 30MΩ

parameter teknis Utama

1, tegangan Dipeunteun: FJ6 / PJ1: 3 × 380 / 220V

                          FJ6 / PJ2: 3 × 380V;

2, Dipeunteun ayeuna: 5A (20A);

3, frékuénsi Power tegangan withstanding: 3000V / mnt;

4, résistansi insulasi:> 30MΩ;

5, hawa ambient: - 40 ℃ ~ + 120 ℃

P11

Produk patali

WhatsApp Online Chat!