3 din-rail tipe kombinasi batang Mainline divider garis

3 din-rail tipe kombinasi batang Mainline divider garis

jéntré produk

Tags produk

一, umum

FJ6 / HYT block terminal runtuyan téh salah sahiji komponén penting dina alat-alat listrik tegangan low Ieu utamana dilarapkeun pikeun branching

garis batang, Éta blok terminal paling canggih di Cina dina hadir.

Metodeu ayeuna mun kawat cabang tina kalapa sambungan kabel nyaéta pikeun neukteuk off garis batang, sarta crimp dua tungtung garis batang sarta required

Cabang, sarta pak aranjeunna, atawa meungkeut garis cabang ka garis batang. Duanana kudu gangguan na kerawanan, tapi ogé impairs kuma

kakuatan mékanis tina garis batang, sarta hasil dina lalawanan badag kontak tina cabang, reliabiliti lemah, pemanasan nu panggampangna tur kacilakaan.

Dibandingkeun jeung métode branching tradisional, blok terminal ieu nembongkeun fitur fleksibel, aman tur dipercaya dina branching kalapa

garis. Ieu ngaheéat waktu ningkatna sarta ngurangan harga pangwangunan proyék, sarta nyokot genah di disassembling.

二, parameter Téknis

Stabilitas termal : 5.2KA , 1s

Max mékanis kakuatan: 20 : 20N * M

gugah emperature : 350A , 10.5k

Max normal hawa operasi : 140

Seuneu retardant rating : FVO

Indéks tracking komparatif Ct1 : ≥ 175

三,   Feature

 kasalametan  

Keur perlu pikeun neukteuk off garis batang, blok terminal sagemblengna avoids gangguan na kerawanan kajadian dina pangwangunan aslina,

na jaminan kakuatan mékanis tina garis batang, utamana kakuatan nangtung tina garis batang dina aci nangtung, ku kituna pikeun ngaronjatkeun

reliabiliti di branching garis batang.

waktuna sae

métode operasi basajan, teu ngurung dina spasi, jeung euweuh pangwatesan dina branching on wae bagian kawat tina garis batang, disassembling fleksibel,

pamakéan repetitive, operasi nu ngan perlu alat leungeun umum.

réliabilitas

Suku insulator boga ciri kasohor kawas kinerja canggih listrik, daya tahan panas jeung anticorrosion, Geter kuat

lalawanan sarta lalawanan dampak. Awak utama dirancang kana struktur profiled mékanis husus tina tambaga, beungeut éta téh nickel-

plated. Eta jaminan konduktivitas listrik leuwih hadé jeung kinerja lianna.

kalenturan

Kalawan spésifikasi lengkep, blok terminal ti 25mm2 mun 240mm2 bisa dibagi jadi multi dahan tina 2.5mm2 mun 70mm2.

rentang lumaku

Kalawan rentang lumaku lega, blok terminal ieu nu paling merenah keur sirkuit

tina bengkel industri, lanté listrik buleud méteran tina wewengkon padumukan, catu daya

sirkuit tina aci nangtung listrik wangunan komersil, trays kabel, buleud distribution,

garis overhead, mékanis kabinét kontrol peralatan sarta sirkuit sekundér tina 10KV

kabinét-tegangan tinggi busbars leutik.

p115p118p119p120aplikasi

Produk patali

WhatsApp Online Chat!