2 T-tipe block terminal sambungan

2 T-tipe block terminal sambungan

jéntré produk

Tags produk

umum

runtuyan JXT2 konektor T-tipe ieu dipaké pikeun garis cabang "T" konéksi dina konstruksi jeung alat-alat listrik industri nalika

batang sambungan kabel teu bisa motong pareum. Dina dasar Kauntungannana TJXT1 konektor runtuyan T-jenis, nembongkeun sorot na panyalindungan kaamanan,

sarta ngajadikeun hiji narabas dina rarancang. peluncuran ieu konektor, teu ngan greatly naek rasio kinerja / harga, tapi ogé expands

kisaran jasa, ku kituna nyadiakeun desainer kalawan spasi imajinasi cukup. Éta nangtung kaluar dina industri tina konektor sambungan kabel T-jenis.

Produk anu di conformity kalawan IEC60947-7-1, GB1404B.7,1 na JB / 9659,1.

kaunggulan

branching gampang tina garis batang lamun kabel henteu neukteuk off, kombinasi fléksibel.

sambungan dipercaya tambaga atawa alumunium konduktor sarta transisi antara tambaga jeung alumunium

Kabéh parameter kinerja listrik luyu jeung sarat IEC, sampurna konduktivitas listrik, leungitna lalawanan low, saeutik

nurunna tegangan, jeung kontak drop1.98V.

ketahanan kuat panas sarta lalawanan dampak, withstanding test kakuatan pondok-circuit of 120A / mm2, suku insulator dijieunna tina

bahan incombustible kelas VO, nembongkeun kasampurnaan di lalawanan sepuh.

instalasi merenah, nyimpen waktu pikeun konstruksi, teu kedah lug, merealisasikan sambungan konduktor bulistir, favored ku tim konstruksi.

Dibandingkeun jeung Saluran beus colokan-di na kabel Cabang, éta tiasa nyimpen 50% ~ 70% expense rékayasa.

hal nu husus

runtuyan ieu konektor diwangun ku insulator suku, pigura kawat, panutup pelindung. Pigura kawat diwangun ku clamp, screw,

nut jeung fixture ngarojong, etc.A struktur interlocking ditutup kabentuk antara clamp tur kontak konduktor permukaan kalayan badag

ngahubungan permukaan jeung crimping dipercaya, Ngaliwatan kombinasi wangun béda tina clamps, sambungan ganda-lapisan tiasa

kabentuk, nu ngajadikeun garis batang disambungkeun ti handap lapisan sarta cabang garis disambungkeun ti lapisan luhur. Ku kituna,

"T" sambungan kabentuk. produk nu aya jenis panyalindungan, utamana cocog pikeun lokasi sempit kawas dulang sambungan kabel sarta sambungan kabel

aci, mun éféktif nyegah sirkuit keur ruksak ku mouse.

parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Tilu cara masang runtuyan ieu konektor:

1.Plug eta dina ningkatna rail (TH-35 luhur-hat rail), (ngan pikeun jenis JXT1-50).

2.Attach ka garis batang sanggeus sambungan.

3.Mount eta dina plat handap atawa témbok kalawan screw kana, ngadopsi jalan instalasi garis diagonal dua liang ningkatna

Instruksi pikeun pamakéan

① Buka panutup pelindung

② Candak screw jeung clamp kaluar, sambungkeun garis batang na ngumpul clamp jeung screw

③ Nunda panutup pelindung on na tighten nu screw ningkatna

④ Buka panutup transparan luhur, loosen nu screw sambungan, teras nyambungkeun kawat Cabang, dina panungtungan tighten screw jeung Cicing

nu transparen

t nutupan handap.

 PRDUCT struktur diagram-1PRDUCT struktur diagram-2PRDUCT struktur diagram-3PRDUCT struktur diagram-4PRDUCT struktur diagram-5

Produk patali

WhatsApp Online Chat!