wartos

  • Pos waktos: Jul-21-2018

    Pangaweruh dasar blok terminal sarta seleksi indikator konci The tugas sistem wiring geus nyieun sambungan mékanis jeung listrik ka Konduktor. Pungsi ieu bisa éféktif dilaksanakeun ku maké bingkai crimping dina istilah ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-21-2018

    Sacara umum, nu wiring alat di sawah geus liwat kotak Pangukuran simpang. Real perlu dilegakeun ka ngadeteksi titik lepat mangsa proses pangropéa. Ieu dina sensor sawah atawa di sisi alat tampilan. Éta ogé bisa nyieun beuki l ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-21-2018

    Fitur of waterproof kotak simpang: ● Uap-buktina, waterproof, kelas panyalindungan IP68 ● ukuranana leutik jeung lampu ● beurat korosi hirup ● insulasi Good ● jasa Long tahan ● Mudah instalasi IP68 prinsip waterproof: The panutup luhur ka ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-21-2018

    Dina hiasan imah, kotak simpang mangrupakeun salah sahiji asesoris listrik, sabab wiring keur hiasan di nyaeta ngaliwatan tube kawat, sarta kotak simpang (kayaning garis panjang, atawa sudut anu tube kawat) dipaké salaku pipah kawat ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-21-2018

    Jalur listrik di gedong umumna concealed. Aya kotak keur switch di switch, anu mangrupa kotak switch. Fungsi kotak switch nyaéta masang switch (dibereskeun), sarta kadua nya éta wiring switch. Lajeng swit nu ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-21-2018

    Dina loba alat eta, éta mindeng perlu nyambungkeun blok terminal, sarta sanggeus sambungan nu, midiyeum bisa dipaké. Utamina dina widang listrik, blok terminal hal penting, sarta bisa ngawujudkeun connecti jarak jauh ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-21-2018

    Terminal blok bisa dibagi kana WUK block terminal, terminal Éropa block seri, nyolok-dina séri block terminal, trafo block terminal, gedong terminal wiring, tipe pager block terminal seri, tipe spring block terminal seri, rail ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-21-2018

    Mastikeun yén bolts screw unggal terminal anu dina kaayaan alus, sarta ngaganti screws kalayan ngaitkeun ka. Terminal jeung plat crimping kedah mastikeun yén tekanan plat na kawat irung (disebut oge kawat tambaga ceuli) anu datar sateuacan ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-21-2018

    The rating ayeuna komponén di Éropa ditangtukeun ku mantau suhu konduktor logam saperti naek ayeuna. Lamun hawa tina pin logam mangrupa 45 ° C leuwih luhur ti suhu ambient, anu tanaga ukur Wil ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-21-2018

    Kotak simpang parusahaan urang urang ieu hasil dipilih ku subway Saatos loba confirmations dina titik ku subway nu, kotak simpang sahiji parusahaan urang ieu dipilih salaku kotak simpang husus pikeun subway nu. Haiyan terminal Box Co., Ltd .... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-21-2018

    Papanggihan terminal geus sabudeureun pikeun abad. Dina 100 taun katukang, industri geus arguing nu maraca geus terus dikembangkeun produk anyar nu adaptasi jeung fungsi béda dina sagala rupa widang, nyieun wiring of electr ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-21-2018

    Insulasi piercing clamp Produk lumaku Paké: kabocoran insulasi clamp mangrupakeun jenis sambungan kakuatan non-bearing pas jeung lalawanan leutik, sambungan dipercaya, gaya clamping tetep, instalasi merenah, versatility, insta reusable ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-21-2018

    Gumantung kana jenis tina nilai nominal na insulasi dipaké dina alat nu dipilih, produk nu kedah beroperasi dina hiji leuwih handap dipeunteun ayeuna pikeun mastikeun operasi dipercaya leuwih rentang hawa nu dipikahoyong. Kadang-kadang materi cocog pikeun ci Pac ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-21-2018

    Buleud simpang bahan béda henteu cocog pikeun Pergaulan. Contona, kasus logam ieu grounded, fireproof, sarta teu karasa geus hadé. PVC jeung bahan séjén mibanda pasipatan insulasi hadé. Dina pamakéan, geus teu cocog ngancurkeun ... Baca leuwih »

  • Pos waktos: Jul-21-2018

    Ngaliwatan-témbok block terminal bisa dipasang sisi ku samping dina panel kalayan ketebalan of 1mm mun 10mm. Eta otomatis tiasa ngimbangan tur saluyukeun jarak tina ketebalan panel, ngabentuk susunan terminal tina sagala Jumlah kutub, sarta bisa ... Baca leuwih »

WhatsApp Online Chat!