Taros Kami

Wilujeng sumping di buka Haiyan Terminal blok, anjeun tiasa lungsur kami hiji email atanapi masihan urang sauran.

Cina. Haiyan Terminal blok Co., Ltd
Tambahkeun: Wengyang Town Industrial Park, Yueqing Kota, Propinsi Zhejiang

Pabrik Alamat: Wengyang Town Industrial Park, Yueqing Kota, Propinsi Zhejiang

Tel: 0086-13968745082
fax: 0086-577-61616258

Whatsapp: 008613968745082
Surelek: manager@niceterminal.com


WhatsApp Online Chat!