Saha Urang Dupi

Profil Perusahaan

Cina. Haiyan Terminal blok Co., Ltd salaku blok Terminal manufaktur perusahaan di Cina, eta geus datang ngaliwatan lingkungan industri pajeulit. Éta produsén profésional integral tina nalungtik tur ngamekarkeun, mroduksi sarta ngajual badag blok terminal ayeuna, nu diadegkeun dina 1991. Haiyan block terminal brand éta renowned betah tur mancanagara.

Baca Deui>

Naon Urang suplai

Husus dina produksi rupa blok terminal

  • Tinggi Ayeuna Blok Terminal
  • block terminal Cabang
  • simpang Box
  • piercing panyambungna

Kumaha Urang Gawé

panyadia solusi dina ranté suplai baja global

Naha Pilih Us?

kualitas alus, harga pabrik, pangiriman gancang.

Kauntungannana dina produksi

Kauntungannana dina produksi

Kabéh rarancang nurutkeun sarat tina workshop produksi standar nasional, proses produksi luyu jeung standar internasional, investasi loba duit meuli mesin produksi jeung alat-alat nguji kana hade, ngurangan kasalahan tina operator teh;
jasa kaunggulan

jasa kaunggulan

Sadaya-buleud manajemén layanan palanggan, ngaliwatan rupa saluran pikeun ngahubung sareng nasabah, nurutkeun pangabutuh customer pikeun konsumén milih produk luyu jeung solusi, profésional pikeun ngajawab masalah teknis.
produk unggulan

produk unggulan

spésifikasi produk parusahaan pinuh, aya leuwih ti 200 séri, kaasup 1800 jinis produk spésifikasi béda, produksi skala, mastikeun biaya panghandapna, guna ngahasilkeun kualitas products.Before tinggi urang balik kana produksi, urang ngalaksanakeun produksi trial and ngalakukeun runtuyan percobaan destructive di laboratorium.

Klién kami hargana

001
029
030
WhatsApp Online Chat!