Two welingan, multi-outlet pemblokiran terminal sambungan kanggo kothak Modhe pangukuran

Two welingan, multi-outlet pemblokiran terminal sambungan kanggo kothak Modhe pangukuran

Detail produk

Tags Product

一, Umum

Bebarengan karo Tambah saka kedhaftar listrik lan Manajemen instalasi terpusat piranti Modhe pangukuran, perusahaan dikembangaké single-phase multi-

Circuit pemblokiran terminal output kanggo ketemu karo kabutuhan pasar tau-ganti. Iku generasi anyar produk multifunctional dibukak ing pasar dening

perusahaan.

        Produk wis liwati tes digawa metu dening departemen daya cocog, ing sesuai karo standar GB14048 lan safety nasional

syarat ing nggenepi energi listrik, produk sing popularized lan digunakake dening liyane lan liyane Unit Manajemen listrik.

 

二, fitur Structural

Bintang karo volume cilik, kapasitas saiki gedhe, akeh rumah tangga nggunakake, voltase withstanding dhuwur, struktur kompak, trep

instalasi, katon becik, lan sapiturute, produk iki akeh unggul kayata retardant semangat, ora panyerepan banyu, Nyegah wetness, sampurna

jampel, anti tuwa, etc ..  

        Ndhuweni kanggo tutup piring transparent, wis gambaran sampurna; kabel metu wis terlampir jinis, supaya iku banget aman lan dipercaya.

 

三, Aplikasi

Produk iki ndhukung Modhe pangukuran saka multi-meter-posisi, iku ora mung ngindari kekurangan saka kabel layanan-ngleboke ngetik menyang bar tembaga Bare langsung,

mrikso nyenengake, nanging uga nyimpen papan soyo tambah, ngethok mudhun biaya kothak Modhe pangukuran. Iku bisa dipérang dadi loro-welingan papat-outlet, enem-outlet,

wolung outlet, sepuluh-outlet ... patang puluh outlet, etc.

 

四, parameter technical utama

voltase 1. Insulation: 660V 50HZ (60Hz)

2. Service-ngleboke dirijen saiki (A / bagean mm2): 100/25, 150/50, 200/90,

    250/120, 300/150 lan 400/240

3. Meter-ngleboke dirijen saiki (A / bagean mm2): 20 ~ 40/6 ~ 10

4. frekuensi Power tahan voltase: 3,000V / 1min

5. Pakaryan suhu .: -40 ℃ ~ 120 ℃

6. Terminal-kanggo-terminal resistance / jampel:> 30MΩ

parameter technical utama
 voltase jampel: 660V, 50HZ / 60Hz
layanan-ngleboke dirijen saiki (A / bagean mm²) 100 / 25.150 / 50.200 / 90.250 / 120.300 / 150.400 / 240
meter-ngleboke dirijen saiki (A / bagean mm²) 20 ~ 40/6 ~ 10
daya ferquency karo voltase ngadeg: 3000V / min
resistance jampel: > 30MΩ
suhu sekitar: -40 ℃ ~ 120 ℃

WIRING CONTO017018

Related Produk

Tampilan Online Chat!