Kréta utama line gedhe divider kabel penjepit (anti-listrik-nyolong)

Kréta utama line gedhe divider kabel penjepit (anti-listrik-nyolong)

Detail produk

Tags Product

Umum

FJ6-1 seri kabel penjepit (anti-listrik-nyolong) digunakake kanggo nyambungake listrik daya welingan kabel lan cabang konduktor ing siji-kluwarga project siji-meter. Iku rasah kanggo Cut mudhun kabel utama. Sembarang posisi kabel bisa digawe cabang. Wis kaluwihan kayata instalasi trep, resistance kontak cilik, munggah suhu kurang, sampurna-jampel nyolong anti-listrik tutup protèktif. Iku ing aturan karo standar IEC, GB standar. Sasambetanipun dikiataken materi semangat-resistance, aman lan dipercaya. Ana macem-macem specification (6-185mm2) lan 1-4 sirkuit cabang diwenehake kanggo gawe marem jinis panjaluk.
p138p138-2P139P140P141

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!