HYJ Insulation Piercing Konektor (1KV)

HYJ Insulation Piercing Konektor (1KV)

Detail produk

Tags Product

Umum

FJ6 / HYJ konektor jampel seri tindikan utamané dipigunakaké kanggo kabel ngepang Voltase diperlokaké 10kV, 1kV lan kurang luwih saka 1kV.

Wis fungsi lan fitur iki:

■ instalasi Japanese. Lapisan terisolasi timbal perlu ora bakal diudani. Sijine kréta utama lan baris cabang menyang konektor bener lan meneng

     wong edan wayahe mati karo kothak spanner.

■ resistance kontak Cilik lan suhu kurang Rising. Wayahe bolt khusus-digawe njamin meksa tindikan pancet

     kang ngaktifake konektor kanggo njaluk kontak listrik apik tanpa karusakan dirijen gedhe banget, lan njamin normal

    urip kinerja circuitry.

■ Nutup stunture lan surability dhuwur. Ing internal adopts struktur sealing kabèh lan kapenuhan insulating ngleksanakke panas

     pelumas, kang mbenakake kekuatan insulating lan keamanan.  

■ Wide sawetara aplikasi. Ditrapake kanggo cabang sambungan saka tembaga lan aluminium dirijen, Sejati-dia meter dirijen,

     lan korban peserta saka dirijen isodiametric. Iku uga ditrapake kanggo transisi sambungan cabang saka tembaga lan aluminium terisolasi

     mimpin.   

ujar

1. dirijen digunakake kanggo konektor jampel tindikan kudu salaras karo standar internasional.

2. operator instalasi kudu menowo karo technique instalasi.

3. Mangga sijine insulating sarung lan nggunakake insulating kothak spanner sak karya panas-line.

4. konektor jampel tindikan jenis produk siji-wektu. Mangga ora nggunakake maneh sawise dismantling amarga pola dental

     Yudas.

二, Aplikasi

1.Installing lan mbenakake kabel utama ing cara tradisional.

2. stripping insulator njaba saka kabel utama kanggo 0.6m

    ing sisih sing kudu part (don, t numpes insulaton

    lapisan kanggo phase).

3.Choosing kabel cabang (ora luwih saka 3M)

    kang kadohan padha elektrik meter

    kothak, lan Strip insulator ing loro terminal.

4.Installing pamisah vertikal dening dadi (ing

kadohan sepatator luwih saka 10cm).

三, Utamané aplikasi:

Khusus kanggo sistem lampu jalan (batang vertikal pareng)

■ Kanggo nyambungake lampu bangunan, lampu jalan, bangunan dhuwur batang vertikal

■ Kanggo nyambungake kabel saka bangunan dhuwur batang vertikal, kabel njobo nduwur sirah, trench kabel, kabel power pabrik.

000111proses soyo tambahP355P356bagean kanggo produk

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!