Hyd Nyegah geni Insulation Piercing Konektor (1kv)

Hyd Nyegah geni Insulation Piercing Konektor (1kv)

Detail produk

Tags Product

Umum

■ Digunakna kanggo sambungan cabang kabel terisolasi kanggo sistem distribusi arsitektur, sambungan saka LV nduwur sirah terisolasi kabel,

    sambungan cabang saka LV terisolasi kabel layanan-ngleboke, sistem distribusi streetlight, etc.

■ Live-line karya utawa karya daya-Cut iku allowable

■ Kabeh bagean sing kanthi semangat retardant (960 ℃ liwat kabel panas lan test kobong vertikal).

■ awak utama saka konektor digawe saka kekuatan dhuwur insulating materi sing owah-owahan anti mechanical utawa jenis usum.

■ Ing meneng sing dilengkapi karo kacang fastening torsi wis anticorrosion dianggep, wong edan torsi mbisakake instalasi dadi akeh

    prasaja, aman lan cepet, meksa puncturing pancet sawijining njamin efek listrik paling apik kanggo sambungan kabel.

■ konektor Bintang karo properti saka anti banyu, iku bisa tahan voltase saka 1KV ing banyu tanpa kedadean risak.

■ Ing anti banyu tutup sealing pungkasan baris cabang ngalangi banyu saka ngetik menyang dirijen cabang disambungake. Sampeyan bisa branched

    ing sisih kiwa utawa tengen miturut dikarepake ing ..

P367

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!