FJ6-JHT seri siji-pole One welingan, multi-outlet heavy pemblokiran terminal sambungan saiki

FJ6-JHT seri siji-pole One welingan, multi-outlet heavy pemblokiran terminal sambungan saiki

Detail produk

Tags Product

 fitur struktur

Bintang karo volume cilik, kapasitas saiki gedhe, voltase withstanding dhuwur, struktur cukup, katon becik, lan sapiturute, produk iki wis

akeh unggul kayata retardant semangat, withstanding suhu dhuwur, ora panyerepan banyu, Nyegah wetness, jampel sampurna, impact

resistance, anti tuwa, etc ..  

        Sawijining tutup piring digawe saka materi transparent, nglumpuk lan disassembled nduweni, supaya, iku attains goal saka transparence lan gambaran

uga praktis daya dipercaya.

Aplikasi

Produk iki ndhukung Modhe pangukuran saka macem-macem meter-posisi, sawise soyo tambah, iku ora mung ngindari masalah saiki banget, aman, nyaman utawa

kacilakan potensial liyane disebabake kabel layanan-ngleboke ngetik menyang bar tembaga Bare langsung, nanging uga ngethok mudhun biaya kothak Modhe pangukuran. Bisa

dipérang dadi siji-pole (1P), siji-phase (2P), telung-phase telung kabel (3P), telung-phase papat-kabel (4P) miturut nomer Pole; iku bisa dipérang

menyang siji-outlet, loro-outlet, telung-outlet, papat-outlet ... puluh papat stopkontak lan ing miturut kondisi stopkontak kabel.    

indeks technical utama  

voltase 1. Insulation: 660V 50HZ (60Hz)

2. Service-ngleboke dirijen saiki (A / bagean mm2): 100/25, 150/50, 250/120,

                                                                                               300/150 lan 400/240

3. Meter-ngleboke dirijen saiki (A / bagean mm2): 60-125 / 10-25 (kabel metu ing saben

    sirkuit)

4. frekuensi Power tahan voltase: 3,000V / 1min

5. Pakaryan suhu .: -40 ℃ ~ 160 ℃

6.Terminal-kanggo-terminal resistance / jampel:> 40MΩ

indeks technical utama 
voltase Insulation: 660V 50HZ (60Hz)
Service-ngleboke dirijen saiki (A / bagean mm2)  100/25, 150/50, 250/120, 300/150 lan 400/240
Meter-ngleboke dirijen saiki (A / sectionmm2 60-125 / 10-25 (kabel metu ing saben sirkuit)
frekuensi Power tahan voltase: 3,000V / 1min
suhu Makarya .:  -40 ℃ ~ 160 ℃
Terminal-kanggo-terminal resistance / jampel: > 40MΩ

1213

0,10

Related Produk

Tampilan Online Chat!