Warna transparent Nyegah kesalahan One welingan telung outlet

Warna transparent Nyegah kesalahan One welingan telung outlet

Detail produk

Tags Product

1, Umum

FJ6 / HY FJ6 / NZ2080 seri multifunctional energi-ukuran digabungake pamblokiran terminal sing produk paling anyar dikembangaké ing basis saka mantan FJ6 / DFY1,

2 lan FJ6 1, 2 uga jinis energi FJ6 / HY ukuran digabungake pamblokiran terminal. Prodhuk menehi sarujuk kahanan kanggo sambungan standar lan test aman

departemen daya listrik.

        Minangka generasi anyar pamblokiran terminal antarane energi standar ukuran terminal block kothak bubar dikembangaké dening perusahaan kita, produk iki uga

cocok kanggo sirkuit sekunder dirating voltase munggah kanggo 660V lan dirating saiki nganti 20A, Performing test imbuhan lan lapangan aman saka watt-jam meter, listrik

meter, relaying piranti pangayoman, lan sapiturute ing kahanan ing mbukak, kanggo nggawe manawa safety manungsa sak operasi lan nyedhiyakake

njamin Ngapikake efficiency apa lapangan.

2,  fitur Structural

1, Prodhuk adopts materi polycarbonate dhuwur-molekul lan digawe dening proses ngecor injeksi, Mulane, iku nduweni kaluwihan kaya retardant semangat,

resistance dhuwur suhu, ora panyerepan banyu, resistance Kelembapan, jampel sarujuk, resistance impact, ora gampang kanggo kokain, resistance lan ing tuwa. Iku

Bintang karo struktur cukup, werna urip lan katon becik. Kajaba iku, voltase lan saiki saben phase nduweni tandha saka urutan phase werna, supaya iku

gampang kanggo sambungan digabungake lan ngindari kesalahan pangukuran sing disebabake dening urutan phase salah. Punika tetep karo sealing meneng sing mbiyantu kanggo nyegah

listrik kang dicolong.

        2, Amarga tutup piring digawe saka materi transparent, iku ora mung bisa njupuk penak kanggo ndeleng negara operasi pemblokiran terminal nang, nanging uga bisa

nggampangake instalasi lan priksa manawa linuwih sambungan. Lan, sawetara bedplates lan enclosures uga digawe saka bahan transparent, iku banget gampang kanggo

Nginstal, liyane, bagéan konduktif ing pemblokiran terminal bisa mirsani, supaya minangka kanggo entuk goal pangopènan trep lan praktis daya aman.

        3, Sawetara bolongan test sing dilengkapi ing sirkuit, kang bisa nggampangake selipan pen test lan njupuk penak gedhe kanggo ujian safety lan test.

3, Aplikasi

Ditrapake kanggo kothak Modhe pangukuran, kothak meter watt-jam, cubicle lengkap, trafo substation, etc., langsung diinstal ing telung-phase telung kabel lan telu

phase papat-kabel sirkuit sekunder dirating voltase 220-660V lan 5-20A saiki.

4, indeks technical utama  

voltase 1. Insulation: 660V 50HZ (60Hz) 2. Rated saiki: 5 ~ 20A frekuensi 3. Power tahan voltase: 3,000V / 1min 4. Sekitar suhu .: -40 ℃ ~ 60 ℃    

5. resistance Insulation:> 30MΩ

parameter technical utama

1, voltase Rated: FJ6 / PJ1: 3 × 380 / 220V

                          FJ6 / PJ2: 3 × 380V;

2, Rated saiki: 5A (20A);

3, frekuensi Power voltase withstanding: 3000V / min;

4, resistance Insulation:> 30MΩ;

5, suhu sekitar: - 40 ℃ ~ 120 ℃

P11

Related Produk

Tampilan Online Chat!