3 din-alur jinis kombinasi gedhe kréta utama divider line

3 din-alur jinis kombinasi gedhe kréta utama divider line

Detail produk

Tags Product

一, Umum

FJ6 / HYT pemblokiran terminal seri minangka komponen penting ing peralatan listrik tegangan rendah iki utamané Applied kanggo ngepang

baris gedhe, Iku pemblokiran terminal paling majeng ing China ing saiki.

Cara saiki kanggo kabel cabang saka gedhe kabel kanggo Cut mati ing baris gedhe, lan crimp pucuké baris gedhe lan sing dibutuhake

cabang, lan Pack wong, utawa kanggo gawé ikatan baris cabang kanggo baris gedhe. Loro-lorone padha duwe alangan lan insecurity, nanging uga impairs kabèh

mechanical kekuatan saka baris gedhe, lan asil ing resistance gedhe kontak saka cabang, linuwih banget, panas gampang lan Laka.

Dibandhingake karo cara ngepang tradisional, terminal block iki nuduhake fitur fleksibel, aman lan dipercaya ing ngepang gedhe

baris. Iku nyimpen ing wektu sing soyo tambah lan ngurangi rega pembangunan, lan njupuk penak disassembling.

二, paramèter Technical

Termal stabilitas : 5.2KA , 1S

Max mechanical kekuatan: 20 : 20N * M

munggah emperature : 350A , 10.5k

Max normal suhu operasi : 140

Semangat retardant HFS : FVO

Indeks ranging Comparative CT1 : ≥ 175

三,   Feature

 safety  

Kang rasah kanggo Cut mati ing baris gedhe, terminal block babar blas ngindari alangan lan insecurity kedadean ing construction asli,

lan njamin mechanical kekuatan saka baris gedhe, utamané ing kekuatan vertikal baris gedhe ing batang vertikal, supaya minangka kanggo nambah

linuwih ing ngepang baris gedhe.

Penak

cara prasaja operasi, ora confine ing papan, lan ora watesan ing ngepang ing sembarang bagean kabel line gedhe, disassembling fleksibel,

nggunakake bola-bali, operasi sing mung perlu alat tangan umum.

linuwih

Sikil insulator wis Fitur penting kaya kinerja majeng elektrik, toleransi termal lan anticorrosion, geter kuwat

resistance lan resistance impact. Awak utama dibangun menyang struktur profiled mechanical khusus saka tembaga, lumahing punika nickel-

dilapisi. Iku njamin doyo listrik luwih apik lan kinerja liyane.

keluwesan

Kanthi specification lengkap, terminal block saka 25mm2 kanggo 240mm2 bisa dipérang dadi multi cabang saka 2.5mm2 kanggo 70mm2.

sawetara ditrapake

Kanthi sawetara ditrapake sudhut, terminal block iki paling cocok kanggo sirkuit

pelatihan industri, lantai elektrik kothak meter saka omah, sumber daya

sirkuit batang vertikal elektrik bangunan komersial, rak kabel, kothak distribusi,

garis nduwur sirah, mechanical kabinèt kontrol peralatan lan sirkuit sekunder 10KV

kabinèt-dhuwur voltase busbars cilik.

p115p118p119p120aplikasi

Related Produk

Tampilan Online Chat!