2 T-jinis pemblokiran terminal sambungan

2 T-jinis pemblokiran terminal sambungan

Detail produk

Tags Product

Umum

seri JXT2 konektor T-jinis digunakake kanggo baris cabang "T" sambungan ing construction lan peralatan listrik industri nalika

gedhe kabel ora bisa Cut mati. Ing basis saka kauntungan saka TJXT1 konektor seri T-jinis, iku nuduhake murup saka pangayoman safety,

lan ndadekake temonan ing desain. Bukak iki konektor, ora mung nemen mundhak aspek kinerja / rega, nanging uga ngembangaké

sawetara layanan, supaya minangka kanggo nyedhiyani Desainer karo papan bayangan cukup. Stands metu ing industri kabel T-jinis.

Produk ing aturan karo IEC60947-7-1, GB1404B.7,1 lan JB / 9659,1.

kaluwihan

ngepang Gampang baris gedhe nalika kabel wis ora Cut mati, kombinasi fleksibel.

sambungan dipercaya saka tembaga utawa aluminium dirijen lan transisi antarane tembaga lan aluminium

Kabeh parameter kinerja elektrik sesuai karo syarat IEC, sampurna doyo listrik, mundhut resistance kurang, sethitik

gulung voltase, lan kontak drop1.98V.

toleransi kuwat panas lan resistance impact, withstanding test kekuatan short-Circuit saka nomer 120a / mm2, sikil insulator digawe saka

materi incombustible kelas VO, nuduhake sempurno resistance tuwa.

instalasi trep, nyimpen wektu kanggo construction, ora perlu lug, sadhar sambungan dirijen gundhul, di senengi dening tim construction.

Dibandhingake karo ducts bis plug-in lan kabel cabang, bisa nyimpen 50% ~ 70% saka beyo engineering.

Feature

Seri iki saka konektor dumadi saka insulator mlaku, pigura kabel, tutup protèktif. Pigura kabel digawe serep saka ngawat-ngawati, meneng,

nut lan peralatan ndhukung, etc.A struktur interlocking ditutup wis kawangun antarane ngawat-ngawati lan kontak dirijen lumahing karo gedhe

hubungi lumahing lan crimping dipercaya, Liwat kombinasi saka manéka beda Clamps, sambungan pindho lapisan bisa

kawangun, kang ndadekake baris gedhe kasambung saka ngisor lapisan lan cabang line kasambung saka lapisan ndhuwur. Mangkono,

"T" sambungan iki kawangun. Prodhuk jinis pangayoman, utamané cocok kanggo lokasi panah kaya tray kabel lan kabel

batang, èfèktif nyegah sirkuit kang rusak dening mouse.

instalasi

Tiga cara kanggo nginstal seri iki saka konektor:

1.Plug ing soyo tambah alur (TH-35 ndhuwur-hat alur), (mung kanggo jinis JXT1-50).

2.Attach menyang baris gedhe sawise sambungan.

3.Mount ing piring ngisor utawa tembok karo meneng ing, nganggo cara instalasi garis diagonal karo rong bolongan soyo tambah

Instruction kanggo nggunakake

① Bukak tutup protèktif

② Njupuk meneng lan ngawat-ngawati metu, nyambung baris gedhe lan ngumpul ngawat-ngawati lan meneng

③ Sijine tutup protèktif lan ngencengi meneng soyo tambah

④ Bukak tutup transparent ndhuwur, loosen meneng sambungan, banjur nyambung kabel cabang, ing pungkasan ngencengi meneng lan mati

ing transparen

t nutupi mudhun.

 PRDUCT struktur DIAGRAM-1PRDUCT struktur DIAGRAM-2PRDUCT struktur DIAGRAM-3PRDUCT struktur DIAGRAM-4PRDUCT struktur DIAGRAM-5

Related Produk

Tampilan Online Chat!