Sapa Wae

company profile

China. Haiyan Terminal pamblokiran Co., Ltd minangka pamblokiran Terminal Manufaktur perusahaan ing China, wis teka liwat lingkungan industri rumit. Iku Produsèn profesional nggabungaken nggoleki lan ngembangaken, prodhuksi lan sade gedhe pamblokiran terminal saiki, kang didegaké taun 1991. Haiyan pemblokiran terminal account kesuwur ing ngarep lan luar negeri.

Read More>

Apa Kita supply

Specialized ing produksi macem-macem pamblokiran terminal

  • High Saiki Block Terminal
  • pemblokiran terminal Branch
  • Junction Box
  • Piercing Konektor

Carane We Work

panyedhiya Solution ing chain sumber baja global

Napa Pilih kita?

kualitas apik, rega pabrik, layang cepet.

Advantage ing produksi

Advantage ing produksi

Kabeh desain miturut syarat workshop produksi standar nasional, proses produksi sesuai karo standar internasional, nandur modal dhuwit sing akèh kanggo tuku mesin produksi lan peralatan uji pas, ngurangi kesalahan saka operator;
layanan kauntungan

layanan kauntungan

Kabeh-babak Manajemen layanan customer, liwat macem-macem saluran kanggo komunikasi karo customer, miturut kabutuhan customer kanggo pelanggan kanggo milih produk cocok lan solusi, profesional kanggo ngatasi masalah technical.
produk unggul

produk unggul

specification Prodhuk perusahaan kebak, ana luwih saka 200 seri, kalebu 1800 jinis produk specifications beda, produksi ukuran, mesthekake biaya paling, supaya gawé kualitas products.Before dhuwur kita pindhah menyang produksi, kita tumindak produksi nyoba lan apa seri nyobi cilaka ing laboratorium.

Klien kita Rego

001
029
030
Tampilan Online Chat!